Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια

 

Τις τελευταίες επτά σεζόν παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία την καθημερινή εκπομπή του Star, Αλήθειες με τη Ζήνα ενώ για χρόνια υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα τηλεοπτικά στελέχη σε διάφορα κανάλια.

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο The 2Night Show, όπου μίλησε για πρόσωπα και καταστάσεις που σημάδεψαν τη ζωή της.

Ιδιαίτερα συγκινημένη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, το πρόβλημα του πατέρα της, την κακοποίηση της μητέρας της και τις στιγμές που ένιωσε να «λυγίζει».

«Θα το πω για πρώτη φορά… Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος με φαλτσέτα μαχαίρωσε τη μάνα μου. Εγώ ήμουν ένα παιδί, ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι γιατί τη σκότωνε μπροστά μου! Και την πήγα εγώ στην αστυνομία κι ήταν τυχερός γιατί απαγορεύθηκε ο απόπλους και γλίτωσε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε και πάλι από την αρχή! Αλλά την είχε μαχαιρώσει, τρεις ημέρες πέρασε στο νοσοκομείο!», εξομολογήθηκε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Ποια γειτονιά; Δεν ήξερε η γειτονιά που έμενα ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα κοιμήθηκα; Ποιος μιλούσε; Κανείς!

Γιατί; Γιατί η κύρα Λένη τον κυρ Γιώργο δε θα τον έκανε τίποτα. Τη Ζήνα, όμως, δεν τη σκέφτηκε η κύρα Λένη, που ήταν ένα παιδί κάτω που έβλεπε τη μάνα του μαχαιρωμένη. Δεν το έχω πει ποτέ, γιατί λέω όλα εκείνα τα κομμάτια της αισιόδοξης πλευτάς της Ζήνας.

Όταν βλέπω μια κακοποιημένη γυναίκα που να της πω να πάει; Σε ποιες δομές; Ποιος θα την προστατέψει από τον κάθε νταή που την απειλεί; Δεν υπάρχει λύση, γιατί κανένας από αυτούς που διοικούν δεν έχει περάσει σαν τη Ζήνα. Δεν ξέρουν τι σημαίνει να είσαι ένα παιδί στον δρόμο, να είσαι μία μάνα κακοποιημένη», πρόσθεσε η Ζήνα Κουτσελίνη.