Ο Τζόνι Ντεπ έφερε στη δίκη βίντεο με την Χερντ σε μεταμεσονύκτιες συναντήσεις με τον Έλον Μασκ και τον Φράνκο!

Ο Τζόνι Ντεπ έφερε στη δίκη βίντεο με την Χερντ σε μεταμεσονύκτιες συναντήσεις με τον Έλον Μασκ και τον Φράνκο!

Σε κάποια στιγμιότυπα, η ηθοποιός φαίνεται να είναι καλυμμένη μόνο με μία λευκή κουβέρτα – Πιο «προσωπικές» οι κινήσεις του Έλον Μασκ προς το μέρος της!

 

Ενώ η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ συνεχίζεται, οι δύο ηθοποιοί φέρνουν στη δημοσιότητα όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβαινε στον γάμο τους.

Αυτή τη φορά, προκειμένου να υποστηρίξει τον εαυτό του στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας κατά της Χερντ, για την οποία και κατηγορείται, ο Τζόνι Ντεπ έδωσε στη διάθεση των δικαστών ένα βίντεο, που δείχνει την πρώην σύζυγό του σε μεταμεσονύκτιες συναντήσεις με τον Έλον Μασκ και τον Τζέιμς Φράνκο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έδειξε βίντεο στο δικαστήριο, στα οποία η Άμπερ Χερντ φαίνεται μέσα σε ένα ασανσέρ. Στο ένα βρίσκεται μαζί με τον Τζέιμς Φράνκο, ενώ στο δεύτερο με τον Έλον Μασκ.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμιότυπα, η ηθοποιός φαίνεται να είναι καλυμμένη με μία μόνο λευκή κουβέρτα, χωρίς να φοράει κάτι άλλο. Στο βίντεο, που τη δείχνει με τον Μασκ, διακρίνονται κάποιες χειρονομίες, κάπως πιο... προσωπικές.

Λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Τζόνι Ντεπ, το όνομα της ηθοποιού είχε συνδεθεί με αυτό του Φράνκο. Μάλιστα, ο Ντεπ το 2020 είχε αναφέρει πως η ηθοποιός είχε κατηγορήσει τον Φράνκο ότι προσπάθησε να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά, στο σετ μιας ταινίας, όπου έπαιζαν μαζί.

Αν και αρχικά, είχε ακουστεί πως τόσο ο Τζέιμς Φράνκο, όσο και ο Έλον Μασκ θα παραστούν στη δίκη ως μάρτυρες υπεράσπισης της Χερντ, κανένας από τους δύο δεν έχει εμφανιστεί ακόμα.

Σε περίπτωση που η Άμπερ Χερντ «βγει» τελικά, νικήτρια στην πολύκροτη δίκη, θα καταφέρει να διεκδικήσει από τον Ντεπ 100 εκατ. δολάρια. Όπως όλα δείχνουν όμως, ο 53χρονος ηθοποιός «κρύβει πολλούς άσσους» στο μανίκι του.