Λαμπερός γάμος για το γιο των Μπέκαμ – Παντρεύτηκε την ηθοποιό και κόρη μεγιστάνα, Νίκολα Πελτζ!(φωτο)

Λαμπερός γάμος για το γιο των Μπέκαμ – Παντρεύτηκε την ηθοποιό και κόρη μεγιστάνα, Νίκολα Πελτζ!(φωτο)

Ο γάμος της δεκαετίας ανάμεσα στον «πρίγκιπα» της «βασιλικής» οικογένειας της βρετανικής σόουμπιζ και της «πριγκίπισσας» κόρης Αμερικανού δισεκατομμυριούχου έγινε με κάθε επισημότητα και φυσικά χωρίς… τσιγκουνιές στα έξοδα, στο Παλμ
Μπιτς της Φλόριντα.

 

Ο 23χρονος σεφ Μπρούκλιν Μπέκαμ και η 27χρονη ηθοποιός Νίκολα Πελτζ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στην πολυτελή βίλα του μεγιστάνα Νέλσον Πελτζ και της συζύγου του Κλόντια Χέφνερ, με θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Στο πλευρό της νύφης, που φορούσε νυφικό Valentino στην εβραϊκή τελετή, που κόστισε περίπου 3.650.000 ευρώ, βρέθηκε ως παρανυφάκι η μικρή αδερφή του γαμπρού, Χάρπερ Μπέκαμ, σύμφωνα με την «Daily Mail», η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από μακριά.

Οι μόνοι που είχαν πρόσβαση στην τελετή από κοντά ήταν οι άνθρωποι του περιοδικού «Vogue», στο οποίο η Νίκολα και ο Μπρούκλιν, που πλέον θα χρησιμοποιεί και το επίθετο της νύφης στο όνομά του, πούλησαν τα αποκλειστικά δικαιώματα του γάμου. Φαίνεται ότι θέλησαν να ακολουθήσουν το παράδειγμα των γονιών του γαμπρού, Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ, το 1999, όταν ο γάμος τους έγινε πρωτοσέλιδο στο περιοδικό «OK!».

Εκτός από τους γονείς του γαμπρού και της νύφης, το «παρών» έδωσαν, επιβεβαιωμέ- να, στην τελετή, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, μεταξύ άλλων η Εύα Λονγκόρια, η Σερένα Γουίλιαμς, ο Γκόρντον Ράμσεϊ και η Mel C.

Άλλες πηγές ανέφεραν «με επιφύλαξη» επίσης τα ονόματα των Mel B, Τζίτζι Χαντίντ, Νικόλ και Ρίκο Ρίτσι, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Ζιζέλ Μπούντχεν και Τομ Μπρέιντι.