Rihanna: Η πλουσιότερη καλλιτέχνης στον κόσμο με περιουσία 1.7 δισ. δολάρια!

Rihanna: Η πλουσιότερη καλλιτέχνης στον κόσμο με περιουσία 1.7 δισ. δολάρια!

Για ακόμα μία χρονιά το όνομά της φιγουράρει στην κορυφή της ετήσιας λίστας του Forbes.

 

Η Rihanna λοιπόν είναι και επίσημα πλέον δισεκατομμυριούχος και η πιο πλούσια γυναίκα μουσικός στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού.

Η τραγουδίστρια με την εξωτική ομορφιά, που έγινε πρώτη φορά γνωστή από το single της, «Umbrella» έχει περιουσία, η οποία ανέρχεται στα 1,7 δισ. δολάρια.

Η καριέρα της μέλλουσας μαμάς, σε συνδυασμό με την επιχειρηματική της δραστηριότητα, αφού έχει κυκλοφορήσει τη δική της σειρά εσωρούχων, αλλά και καλλυντικών, εκτόξευσαν τον τραπεζικό της λογαριασμό στα ύψη.

Μπορεί στην λίστα με τους πιο πλούσιους καλλιτέχνες μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή, αλλά στην παγκόσμια λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους βρίσκεται στο νούμερο 1.729.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο σκηνοθέτης του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών» και του «Hobbit» Peter Jackson, o οποίος έχει περιουσία 1.5 δισεκατομμυρίων που τον κατατάσσει στο νούμερο 1.929 της παγκόσμιας λίστας του Forbes.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στη λίστα υπάρχουν κι άλλοι celebrities που υπήρχαν και πέρυσι όπως η Kim Kardashian με περιουσία 1.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Kanye West με 2 δισεκατομμύρια, ο Steven Spielberg με 3.7 δισεκατομμύρια, ο Jay-Z με 1.3 δισεκατομμύρια και τέλος η Oprah Winfrey με 2.6 δισεκατομμύρια δολάρια.