Survivor Ελλάδας:Η Κάτια Ταραμπάνκο ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ την αμοιβή στο ριάλιτι επιβίωσης!

Survivor Ελλάδας:Η Κάτια Ταραμπάνκο ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ την αμοιβή στο ριάλιτι επιβίωσης!

Η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την έξοδό της από το survivor Ελλάδας και την προχθεσινή εμφάνισή της στον Νίκο Μουτσινά, έδωσε συνέντευξη σήμερα στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

 

Η αγαπημένη παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την αμοιβή της στο Survivor Ελλάδας και τόνισε ότι τα 10.000 ευρώ την εβδομάδα που ακούστηκαν και γράφτηκαν προφανώς και δεν ίσχυαν.

Επίσης θεωρεί ότι αυτό ίσως και να επηρέασε τον κόσμο να την ψηφίσει για να αποχωρήσει!

Όπως αντιλαμβάνεστε οι παίκτες που πηγαίνουν στο Survivor δεν μπορούν να μιλάνε για τα οικονομικά γιατί υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας για όλο αυτό.

Η Ιωάννα Τούνη είναι η μόνη που έχει μιλήσει ανοιχτά για την πρόταση που της έγινε στο Survivor και τα οικονομικά μεγέθη, γιατί δεν πήγε και δεν υπήρχε καμία ρήτρα

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι της πρόσφερε 4.500 ευρώ την εβδομάδα είναι ποσό που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν έτοιμος να ανεβάσει μέχρι τις 6.000!

Την ίδια ώρα που η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φέρεται να ζητούσε ένα εκατομμύριο ευρώ για να πάει στο Survivor αντιλαμβάνεστε ότι καλύτερη πρόταση από την Ιωάννα Τούνη δεν θα μπορούσε να έχει γίνει σε καμία περίπτωση ούτε στην Κάτια Ταραμπάνκο ούτε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αμείβεται με 3.500 ευρώ την εβδομάδα και η Κάτια Ταραμπάνκο ταξίδεψε ξανά στον Άγιο Δομίνικο για 4.000 ευρώ.