Συγκλονίζει η Ρουσλάνα: «Θα γίνει ένα δεύτερο Τσερνόμπιλ! Θέλετε;»(video)

Συγκλονίζει η Ρουσλάνα: «Θα γίνει ένα δεύτερο Τσερνόμπιλ! Θέλετε;»(video)

Η τραγουδίστρια εξέφρασε το μίσος της για τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν!

Η Ρουσλάνα, η οποία βρίσκεται ασφαλής σε καταφύγιο στην Ουκρανία είπε: «Η Ουκρανία είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δε φοβόμαστε κανέναν Πούτιν, καμία στρατιωτική ενέργεια. Δεν παραιτούμαστε ποτέ, πιστέψτε με! Τι εννοώ για τον κόσμο όταν λέω ότι η Ουκρανία είναι σε επείγουσα κατάσταση είναι να συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ένα δεύτερο Τσερνόμπιλ.

Τώρα αυτή τη στιγμή ο στρατός της Ρωσίας έχει καταλάβει το Τσερνόμπιλ. Προσπαθούν να καταλάβουν την πυρηνική ενέργεια που σημαίνει οικολογική καταστροφή. Θυμάστε το Τσερνόμπιλ; Θέλετε ένα δεύτερο Τσερνόμπιλ; Όλοι κινδυνεύουμε, όχι μόνο η Ουκρανία. Δεν έχω μήνυμα για τον Πούτιν, για εμένα είναι νεκρός. Δεν είναι καλύτερος από τον Χίτλερ ή από άλλους τρομοκράτες.

Πρέπει να καταλάβετε ότι ο Πούτιν είναι ένας επικίνδυνος τρομοκράτης. Μπορείτε να καταλάβετε ότι το Κίεβο βρίσκεται σε κίνδυνο και οι άνθρωποι που βρίσκονται σε καταφύγια εδώ και μια βδομάδα τι γίνεται με τα μικρότερα παιδιά; Οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Έχουν πεθάνει περίπου 10.000 άνθρωποι και οι περισσότεροι είναι Ρώσοι στρατιώτες».