Ανδρέας Μικρούτσικος: Το πρόβλημα υγείας και η γνωριμία με τη σύντροφό του!(video)

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το πρόβλημα υγείας και η γνωριμία με τη σύντροφό του!(video)

Τα πυρά που δέχτηκε στην καριέρα του και τα σκληρά πρωτοσέλιδα

Πριν από λίγο καιρό ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Ευτυχώς, τα δύσκολα πέρασαν και επέστρεψε υγιής στα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και στην τηλεόραση.

«Έχω τραβήξει πάρα πολλά με την υγεία μου. Δεν με έχει καταβάλει μέσα μου. Ο άνθρωπος είναι πολύ ανθεκτικός, αλλά αν είναι απρόσεκτος κάνει ένα τσαφ η ζωή και φεύγει από τα χέρια του. Δεν πρόσεχα Ρουφούσα τη στενοχώρια με το κουτάλι χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη. Ένιωθα ότι κάτι έχω και δεν πήγαινα στον γιατρό. Από τη στιγμή που αρρώστησε ο αδερφός μου, πλέον παράτησα τον εαυτό μου γιατί καταλάβαινα το επερχόμενο για τον Θάνο. Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα. Έλεγα τελείωσε η οικογένεια Μικρούτσικου», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show».

«Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που επιβίωσα. Από εκεί που έφτασα κι από εκεί που ήρθα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την ευκαιρία αλλά δεν βάζω μυαλό, θα μπορούσα να έχω άλλη νοοτροπία. Είμαι το ίδιο ευαίσθητος», πρόσθεσε.

Η πρώτη γνωριμία με τη σύντροφό του Έλενα Μαστραγγελή

Ο γνωστός παρουσιαστής είναι καλά και στην προσωπική του ζωή μιας και είναι ζευγάρι με την Έλενα Μαστραγγελή.

«Την Έλενα την ήξερα από τη Μήλο όπου και την έβλεπα. Διεύθυνε ένα μαγαζί εκεί και την έβλεπα και μου άρεσε εξ αποστάσεως. Κάποια στιγμή τότε που ήταν ακόμη παντρεμένη, μου είχε κάνει εντύπωση η κορούλα της η οποία ήταν μικρογραφία της. Ήταν τόσο ίδιες. Είχε έρθει η κορούλα της να της δώσω ένα αυτόγραφο και τώρα η κόρη της είναι 23 χρονών και την βλέπω και την θυμάμαι πως ήταν μικρούλα», δήλωσε για την πρώτη γνωριμία με τη γυναίκα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του.