Ο Πάνος Κιάμος μίλησε αποκλειστικά στο «MEGA Star»!

Ο Πάνος Κιάμος μίλησε αποκλειστικά στο «MEGA Star»!

Η αγαπημένη μουσική συνήθεια, με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη

 

Ο Πάνος Κιάμος μίλησε αποκλειστικά στον Αντώνη Δημητριάδη για το νέο του τραγούδι “Να Τραγουδώ Πως Σ’αγαπάω”, σε στίχους του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Κωνσταντίνου Παντζή και μουσική του Ηλία Φιλίππου. Όπως αποκάλυψε, κυκλοφόρησε το κομμάτι τώρα, για να «μπει αισιόδοξα το 2022».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός νέου άλμπουμ απάντησε πως είναι δύσκολο να προγραμματίζονται νέες κυκλοφορίες λόγω της αστάθειας που επικρατεί στο άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, πως στεναχωριέται να βλέπει αυτόν τον διαχωρισμό που συμβαίνει μεταξύ του κόσμου και πως θα έπρεπε να είμαστε ενωμένοι απέναντι σε αυτό που βιώνουμε.

Μέσα σε όλα αποκάλυψε πως το αγαπημένο του κομμάτι είναι το «Όλα για Σένανε Μιλάνε» καθώς με αυτό μπήκε στον χώρο του τραγουδιού «Αποτελεί σήμα κατατεθέν», είπε χαρακτηριστικά. Eνώ αγαπημένη του συνεργασία, όπως αποκάλυψε, ήταν με τον Νίκο Κουρκούλη.

Τέλος, δήλωσε πως δεν πιστεύει πως θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο πέραν του τραγουδιού: «Σε όλα τα υπόλοιπα πιστεύω πως είμαι κάτω του μετρίου».

Δείτε εδώ την συνέντευξη: