Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ο 23χρονος που συνελήφθη – Έρχονται 2 ακόμα συλλήψεις!

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ο 23χρονος που συνελήφθη – Έρχονται 2 ακόμα συλλήψεις!

Παραδέχτηκε την εγκληματική πράξη του ο δράστης!

Ομολόγησε ο 23χρονος που συνελήφθη νωρίτερα, ότι αυτός έδωσε το χτύπημα που έκοψε το νήμα της ζωής του 19χρονου Άλκη στη δολοφονική επίθεση οπαδών, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (1/2) στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος που συνελήφθη λίγο νωρίτερα για τη δολοφονία του Άλκη ομολόγησε το έγκλημά του. Πρόκειται για οπαδό του ΠΑΟΚ που έχει βαρύτατο παρελθόν στην οπαδική βία.

Στη σύλληψη ενός από τους δράστες της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη προχώρησε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη είναι 23 χρόνων, αλβανικής καταγωγής, με άδεια διαμονής στη χώρα και σεσημασμένος στις Αρχές καθώς είχε τραυματίσει και άλλο άτομο. Σε βάρος του εκκρεμεί δίκη.

Τα στοιχεία που έχει σε βάρος του η Ελληνική Αστυνομία είναι συντριπτικά, ενώ το πιο ουσιαστικό είναι ότι τον έχει αναγνωρίσει ένας από τους τραυματίες, ο οποίος ήταν μαζί με τον 19χρονο Άλκη, λίγο πριν πέσει νεκρός.

Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τη διαδρομή των αυτοκινήτων με τα οποία έφτασαν και έφυγαν από το σημείο της δολοφονίας οι δράστες ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες και περιγραφές σημαντικών αυτοπτών μαρτύρων. Οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζονται και για τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών στη δολοφονία.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει το grtimes.gr o 18χρονος και ο 20χρονος που τραυματίστηκαν στην ίδια επίθεση είναι εκτός κινδύνου και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο (3/2) από το νοσοκομείο Παπανικολάου.