Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους!

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους!

Αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Star»

 

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Star» και την Konnie Μεταξά και μίλησε για τις συνεργασίες της με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Φοίβο, το θέατρο, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός ντουέτου με την Άννα Βίσση.

«Έχουμε χημεία με τον Γιώργο Θεοφάνους. Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω. Η συνεργασία μαζί του είναι πολύ καλή. Είμαι τυχερή που ήρθε η ώρα να ερμηνεύσω τραγούδια του. Δεν έγινε νωρίτερα η συνεργασία γιατί δεν ήταν σωστό το timing», είπε χαρακτηριστικά για την συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχουν γράψει πολλά τραγούδια, αλλά λόγω κορωνοϊου – αλλά και timing – τους πήγε πίσω. Ευελπιστούν, όμως, πως την Άνοιξη θα προχωρήσουν στο album που ετοιμάζουν.

Ενώ για τον Φοίβο και για το αν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί του είπε: «Με τον Φοίβο θα συνεργαζόμουν ξανά. Τον αγαπώ, είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της μουσικής μου διαδρομής. Υπάρχει πολλή αγάπη. Μόνο όμορφα πράγματα έχω να θυμάμαι από τον Φοίβο».

Τα δημοσιεύματα ήθελαν, δεκαετίες τώρα, την Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση αιώνιες αντίπαλες, τελικά αποδείχτηκε πως οι σχέσεις τους είναι οι καλύτερες. Τι απάντησε η Δέσποινα Βανδή; «Δεν έχουμε κάποιο ντουέτο στα σκαριά με την Άννα Βίσση».

Στην ερώτηση της Konnie για το αν υπάρχει κάτι που είπε στην Άννα Βίσση, το οποίο ήθελε να της πει μετά από τόσα χρόνια, η Δέσποινα Βανδή απάντησε: «Φυσικά! Αλλά δεν θα σας το πω, το έχω πει στην Άννα».

Ένα από τα τελευταία εγχειρήματα της Δέσποινας Βανδή ήταν η στροφή της προς το θέατρο και ιδιαίτερα στο musical. Η ίδια απάντησε πως το βίωσε η ίδια:

«Το θέατρο το αγάπησα και το αγαπώ πολύ. Είναι ένας άλλος κόσμος, πιο δημιουργικός. Θέλει μεγάλη πειθαρχία και διαρκές ψάξιμο. Είναι ένας κόσμος πολύ πιο δύσκολος από το τραγούδι. Στο θέατρο αλλά και σε έναν ρόλο διαρκώς σκαλίζεις και ψάχνεις… είναι μαγικό αυτό το σκάψιμο! Το τραγούδι είναι ένας θυμός. Μπορεί να είσαι με την ομάδα σου πάνω στη σκηνή, με του τεχνικούς… αλλά είσαι μόνη σου.

Η τηλεόραση, από την άλλη, είναι όμορφο πράγμα: Όταν υπάρχουν ωραίες παρέες. Και εγώ μέχρι στιγμής έχω περάσει πολύ καλά γιατί οι παρέες μου ήταν πολύ όμορφες».