Σερβετάλης: Πήρε πίσω τον λογαριασμό του στο Instagram – Ζήτησε συγγνώμη!

Σερβετάλης: Πήρε πίσω τον λογαριασμό του στο Instagram – Ζήτησε συγγνώμη!

Θύμα χάκερ έπεσε πριν από λίγες ημέρες ο Άρης Σερβετάλης. Άγνωστοι χάκαραν τον λογαριασμό του στο instagram και προσπάθησαν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από τους ακόλουθους του ηθοποιού.

Αρχικά, ο ηθοποιός δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί, αλλά όταν το αντιλήφθηκε έσπευσε να ενημερώσει τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο Άρης Σερβετάλης κατάφερε τελικά να ανακτήσει και πάλι τον λογαριασμό του και μέσω των instastories ζήτησε συγγνώμη από τους διαδικτυακούς του ακολούθους και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

«Καλημέρα σας, υπήρξε ξαφνικά ένας haker. Καινούργιο φαινόμενο, δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Ήταν πολύ ευγενικός. Μου είπε ότι τον λογαριασμό θα τον διαχειρίζεται εκείνος για ένα διάστημα και μετά θα επιστρέψει σε εμένα. Δεν ανησύχησα πολύ μέχρι που είδα ότι ζητάει κάποια χρήματα για ορφανά, αστέγους που ίσως πηγαίνουν σε κάποιον λογαριασμό στην Τουρκία, δεν ξέρω.

Εκεί είπα ότι μάλλον κάτι δεν είναι πολύ φυσιολογικό. Απευθύνθηκα στις αρχές, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έκαναν ότι μπορούσαν οι άνθρωποι. Δυστυχώς δε γινόταν να σταματήσει εκείνη τη στιγμή. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτούς που μπήκαν στη διαδικασία να καταθέσουν κάποια χρήματα αλλά νομίζω ότι η αξία της πρόθεσης και της προαίρεσης είναι πιο σημαντική από το να την εκμεταλλευτεί κάποιος. Τώρα ο λογαριασμός ήρθε πάλι σε μένα, τον διαχειρίζομαι εγώ» αναφέρει χαρακτηριστικά στα βίντεο.

Μάλιστα, εχθές η σύζυγός του ηθοποιού, Έφη Μπίρμπα, με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία 13 χρόνια, ζήτησε από τον κόσμο, μέσα από τα social media, να μην ανταποκριθεί.