Κόλαφος η Δανάη Μπάρκα για τον βιασμό της 24χρονης: «Όσο εκτίθεται το θύμα, άλλο τόσο…»

Κόλαφος η Δανάη Μπάρκα για τον βιασμό της 24χρονης: «Όσο εκτίθεται το θύμα, άλλο τόσο…»

Μετά τις αποκαλύψεις του Ηλία Γκιώνη στο Πρωινό για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και την εμπλοκή ολόκληρης οργάνωσης, η Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε δημόσια στον αέρα του «Πάμε Δανάη», το πρωί της Δευτέρας 17/01, κάνοντας κάποιες αιχμηρές δηλώσεις.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν διστάζει να σχολιάζει τα θέματα της επικαιρότητας και πολλοί είναι αυτοί, οι οποίοι συμφωνούν μαζί της.

Στην εκπομπή της Δανάης, ακούστηκαν οι δηλώσεις της 24χρονης, που μεταξύ άλλων ανέφεραν: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την υποστήριξη. Είναι το στήριγμά μου για να επανέλθω στην κανονική μου ζωή. Με τα τηλεφωνήματα και τις ευχές του κόσμου σιγά σιγά επανέρχομαι. Το ευχαριστώ είναι λίγο»

Μετά τις δηλώσεις της 24χρονης πήρε η Δανάη Μπάρκα και ανέφερε: «Φυσικά και είμαστε με ανθρώπους που έχουν επιζήσει από κακοποιητικές συμπεριφορές.

Ωστόσο πριν εκδικαστεί μια υπόθεση, καλό είναι όλοι μας να είμαστε ψύχραιμοι και ενωμένοι. Μακάρι από εδώ και πέρα, πρώτον όσος ντόρος γίνεται με τα “θύματα” ή με τα φερόμενα ως θύματα, να γίνεται και με τους βιαστές και τους κακοποιητές.

Δεύτερον όσο εκτίθεται το θύμα, άλλο τόσο να εκτεθεί και ο βιαστής όποιος και αν είναι αυτός, γιατί καλώς ή κακώς οι κακοποιητικές πράξεις και η ανεγκεφαλοσύνη ενός ανθρώπου που μπορεί να γίνει κακοποιητής ή βιαστής, δεν γνωρίζει ούτε τάξη, ούτε χρήματα, ούτε χρώμα, ούτε χώρες.

Μακάρι να είμαστε όλοι ενωμένοι εναντίον των ανθρώπων αυτών, αλλά να μη γινόμαστε κακοποιητές και εμείς οι ίδιοι με τους ανθρώπους που όντως μπορεί να είναι αθώοι και να μην εμπλέκονται».