Ο Shaquille O’Neal δώρισε 1000 PS5s και 1000 Switch σε φτωχά παιδιά για τα Χριστούγεννα!

Ο Shaquille O’Neal δώρισε 1000 PS5s και 1000 Switch σε φτωχά παιδιά για τα Χριστούγεννα!

Πέρα από την τεράστια καριέρα που έχει καταφέρει στα γήπεδα του NBA, ο Shaquille O’Neal είναι γνωστός και για την φιλανθρωπική του δράση, βοηθώντας αμέτρητες φορές ανθρώπους σε ανάγκη

Κάτι τέτοιο αποφάσισε να κάνει και φέτος τα Χριστούγεννα ο Shaq, αφού για να ζωγραφίσει το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών φτωχότερων οικογενειών, αποφασίσει ως άλλος Άι Βασίλης να μοιράσει gaming κονσόλες!

Αναλυτικότερα, αποκάλυψε πως αγόρασε 1.000 PS5s και 1.000 Nintendo Switch, τα οποία μοίρασε σε ένα σχολείο μέσα στις μέρες των εορτών. Μιλώντας στο podacast του επιχειρηματία Gary Vaynerchuk, ο Shaquille δήλωσε:

Ο πατέρας μου ήταν λοχίας και η μητέρα μου ήταν απλώς μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα. Είχαν λίγα, αλλά μου έμαθαν την αξία του να δίνω. Μου έμαθαν την αξία του να βοηθάω όσους έχουν ανάγκη.

Κάπως έτσι κάλεσα τον φίλο μου από το Nintendo Switch και παρήγγειλα 1000 Switch και 1000 PS5s. Μετά πήγα στο Walmart και πήρα ποδήλατα. Οπότε, χτες, σε αυτό το μικρό δημοτικό σχολείο στο McDonough στη Georgia, υπήρχαν παιδιά που έκλαιγαν, παιδιά που ήταν τόσο χαρούμενα. Γι’ αυτό τα κάνω όλα!

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποια εικόνα ή βίντεο από το συμβάν, αφού ο Shaquille O’Neal δεν κάνει τις φιλανθρωπίες του για δημοσιότητα. Ωστόσο, μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε διάφορα στιγμιότυπα από το έργο που έχει κάνει στο παρελθόν.