Εκτός J2US η Δέσποινα Βανδή λόγω κορωνοϊού – Αυτός παίρνει την θέση της στην κριτική επιτροπή

Εκτός J2US η Δέσποινα Βανδή λόγω κορωνοϊού – Αυτός παίρνει την θέση της στην κριτική επιτροπή

Τα δέκα έχουν περάσει τα κρούσματα κορωνοϊού στο J2US με αποτέλεσμα να υπήρχαν πολλά ερωτηματικά για τον live τελικό της πρωτοχρονιάς. Ωστόσο, οπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί κανονικά.

Την θέση του Χάρη Βαρθακούρη θα πάρει ο STAN στο πλευρό της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, ενώ αλλο πρόσωπο θα δούμε και στην θέση της Δέσποινας Βανδή.

Ο λόγος για τον Νίκο Αλιάγα, ο οποίος συμφώνησε να δώσει το παρών στον τελικό το βράδυ της 1 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Βανδή

Ο κορωνοϊός θερίζει και περισσότερο η μετάλλαξη όμικρον που ευτυχώς εμφανίζει αρκετά ήπια συμπτώματα (δείτε εδώ πόσα ήταν τα χθεσινά 29/12 κρούσματα στην χώρα μας). Ένα από αυτά τα κρούσματα, λοιπόν, είναι η αγαπημένη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, όπως ανακοινώθηκε λίγα 24ωρα πριν, που δυστυχώς θα απέχει από τον τελικό του j2us που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 1/1.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Δέσποινα Βανδή διαμένει σε ένα δωμάτιο της μονοκατοικίας της στην Βούλα. Ευτυχώς το σπίτι είναι αρκετά μεγάλο και μπορούν να βρίσκονται μέσα τόσο η τραγουδίστρια όσο και τα παιδιά της, που ευτυχώς είναι μια χαρά, χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο.

Όπως μαθαίνουμε η Δέσποινα έχει ήπια συμπτώματα και η κατάστασή της είναι σταθερά αρκετά καλή. Θα κάνει την καραντίνα όπως ορίζει η κυβέρνηση κι όταν το τεστ βγει αρνητικό θα μπορέσει και πάλι να βγει στον... έξω κόσμο.

Να υπενθυμίσουμε πως η Δέσποινα Βανδή με τα δυο της παιδιά, Μελίνα και Γιώργο, μετακόμισαν από το Κεφαλάρι στην πολυτελή μεζονέτα της Βούλας, το 2013, στο πλευρό του τότε συζύγου της Ντέμη Νικολαΐδη. Το σπίτι βρίσκεται ψηλά σε λόφο στα σύνορα Βούλας και Βάρης, σε έναν ήσυχο δρόμο.