Νίκος Οικονομόπουλος: «Έλα που με βρήκε ο κορωνοϊός και με βρήκε δύσκολα!»

Νίκος Οικονομόπουλος: «Έλα που με βρήκε ο κορωνοϊός και με βρήκε δύσκολα!»

Όσα εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής σε σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη.

Το περασμένο καλοκαίρι συζητήθηκε πολύ όχι μόνο με τις απόψεις του για τον κορωνοϊό, αλλά για το γεγονός ότι κόλλησε κι ο ίδιος!

Ο λόγος για τον Νίκο Οικονομόπουλο που το βράδυ της Πέμπτης είδαμε στο Ενώπιος Ενωπίω. Μεταξύ άλλων, ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του, καθώς και τη βαθιά του πίστη.

«Ήταν μια περίοδος, δυο μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο αν θυμάμαι καλά που ήμασταν όλοι σε καλοκαιρινές διακοπές. Μετά από ένα διάστημα τριών εβδομάδων θα άνοιγε το μαγαζί, στο οποίο εμφανίζομαι και θα έπρεπε να εμβολιαστώ γιατί τα μαγαζιά τα δικά μας δουλεύουν πλέον μόνο με εμβολιασμένους. Κάτι το οποίο δεν πρόλαβα να κάνω. Γιατί τι σκέφτηκα; Πολύ απλά, όπως σκέφτονται πολύ άνθρωποι. Κι αν έχω καμιά παρενέργεια και χάσω τις διακοπές μου;» είπε αρχικά.

«Λέω, δεν το έπαθα μέχρι τώρα… Δε σύχναζα και σε μέρη με πολύ κόσμο. Γενικά μου αρέσει πολύ η θάλασσα, οπότε ήμουν συνέχεια στη θάλασσα άντε και με δυο-τρεις φίλους. Αυτό, μέχρι εκεί... Έλα όμως που με βρήκε ο κορωνοϊός και με βρήκε δύσκολα γιατί μου το γύρισε σε πνευμονία», συμπλήρωσε ο γνωστός τραγουδιστής στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Αυτός ήταν ο λόγος που πήγα στο νοσοκομείο και χρειάστηκε για δυο μέρες να έχω οξυγόνο και τη μία από τις δύο έπρεπε να βάλω το πιο δυνατό. Ευτυχώς έγινα αμέσως καλά, για μια μέρα μόνο χρειάστηκε. Εύχομαι να μην το περάσει αυτό κανένας άλλος άνθρωπος κι εύχομαι πραγματικά να μη χαθούν άλλες ζωές, γιατί δυστυχώς χάνονται πολλές ζωές και περνούν δύσκολα πολλές οικογένειες», εξομολογήθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

«Ναι, ναι θα κάνω το εμβόλιο όταν περάσει η περίοδος της νόσησης. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πολλοί έχουν μπει στη διαδικασία, όπως κι εγώ να φοβούνται. Δε σου κρύβω, Νίκο, ότι φοβάμαι ή ότι φοβήθηκα και πριν να κάνω το εμβόλιο. Δεν αρνήθηκα ποτέ την επιστήμη, αλλά κάποιοι μπερδεύουν τη θρησκεία με την επιστήμη και είναι λάθος. Διχάζουν τον κόσμο. Όχι άλλος διχασμός», δήλωσε κλείνοντας.