Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Πιθανή η σύλληψή του ακόμα και σήμερα»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Πιθανή η σύλληψή του ακόμα και σήμερα»

Καταγγελίες για εννέα ροζ βίντεο για το πρώην μέλος του «Ράδιο Αρβύλα»

Τουλάχιστον εννέα είναι τα ροζ βίντεο που ανέβασε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου εν αγνοία των ερωτικών του παρτενέρ, σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος εκπροσωπεί γυναίκα που κατηγορεί τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα για revenge porn. Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του παρουσιαστή ακόμα και μέσα στην ημέρα.

Ο κ. Λύτρας εκπροσωπεί την κόρη φιλικού ζευγαριού του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με την οποία είχε ερωτικές επαφές όταν εκείνη ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε ότι κατατέθηκε μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών χωρίς τη συγκατάθεσή της και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

«Αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες», είπε νωρίτερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και συνέχισε:

«Σε ό,τι αφορά στα θύματα και την “έλξη” για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητά του, για να συνάψει τις επαφές».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ερευνάται, επίσης, αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικό όφελος από την ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο, εξηγώντας πως αν υπήρξε και είναι άνω των 120.000 ευρώ, τότε μιλάμε για κακούργημα.

Revenge Porn: Χρήστες πλατφόρμας ανταλλάσσουν πληροφορίες για την ερωτική ζωή διάφορων γυναικών

Ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε και στην καταγγελία γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, ότι υπάρχει πλατφόρμα στο διαδίκτυο, ανταλλαγής πληροφοριών για ερωτικές συντρόφους.

Σε αυτήν οι χρήστες ανταλλάσσουν πληροφορίες για τη σεξουαλική ζωή γυναικών με τις οποίες είχαν συνευρεθεί ερωτικά ή απλά τις γνωρίζουν από όλη την Ελλάδα.

«Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας και αναφέροντας ότι μένει εκεί και πως την λένε, κάποιος άλλος από τους χρήστες, προφανώς από την περιοχή της, που τη γνωρίζει, ξεκινά και αναφέρει πληροφορίες για την ερωτική ζωή της γυναίκας και όχι μόνο», αποκάλυψε ο γνωστός δικηγόρος