Χειλάκης για εμβόλια: «Αν με κυνηγούσαν έτσι, θα έλεγα ότι δεν το κάνω με τίποτα» (video)

Χειλάκης για εμβόλια: «Αν με κυνηγούσαν έτσι, θα έλεγα ότι δεν το κάνω με τίποτα» (video)

Τι είπε ο ηθοποιός για τις υιοθεσίες και έκανε τη Νάντια Μπουλέ να λυγίσει

Τη δική του άποψη για τη διαχείριση του εμβολιαστικού προγράμματος μοιράστηκε ο δημοφιλής ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης, μιλώντας στην εκπομπή dot. του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Χειλάκης τόνισε ότι αν και ο ίδιος είναι εμβολιασμένος και προγραμματίζει να κάνει και την τρίτη δόση, διαφωνεί με τα τιμωρητικά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων συμπολιτών μας, εξηγώντας ότι «δεν είναι όλοι οι ανεμβολίαστοι ψεκασμένοι».

« Αν με κυνηγούσαν έτσι, θα έλεγα ότι δεν το κάνω με τίποτα. Θα στύλωνα κι εγώ το πόδι σαν μουλάρι», σημειώνει.

«Απλά να ξέρουμε ότι προοδευτικοί είμαστε την στιγμή που καταλαβαίνουμε ότι ένας ανεμβολίαστος φοβάται και δεν κάνει το εμβόλιο. Δεν είναι όλοι οι ανεμβολίαστοι ψεκασμένοι. Πρέπει με τον τρόπο μας να κάνουμε να ξεφοβηθούν οι άνθρωποι. Όταν η εξουσία χρησιμοποιεί με αυτόν τον τρόπο εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι, είναι τιμωρητικός ο τρόπος. Εγώ είμαι διπλά εμβολιασμένος και θα πάω για την τρίτη δόση. Αν με κυνηγούσαν έτσι, θα έλεγα ότι δεν το κάνω με τίποτα.

Θα στύλωνα κι εγώ το πόδι σαν μουλάρι. Αν μου έλεγε κάποιος, δώστε μου 8 μήνες να πείσουμε τον κόσμο, τότε θα είχαμε παγκόσμια μικρότερο ποσοστό ανεμβολίαστων. Αν φοβάσαι να κάνεις το εμβόλιο, φοβάσαι κάτι σε σχέση με την ιατρική επιστήμη. Μην φοβάστε» δήλωσε συγκεκριμένα ο Αιμίλιος Χειλάκης.