Τσιμιτσέλης: Απάντησε σε σκληρή κριτική για την ταινία που παίζει!

Τσιμιτσέλης: Απάντησε σε σκληρή κριτική για την ταινία που παίζει!

«Δεν ανέχομαι το εμετικό σας χιούμορ» είπε ο ηθοποιός

 

H ταινία που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης «The Black Bachelor» το βράδυ της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου έκανε επίσημη πρεμιέρα σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Με αφορμή την ταινία ο κριτικός κινηματογράφου, Χρήστος Μήτσης, έγραψε για τη νέα ταινία, την κριτική του. Στον Γιάννη Τσιμιτσέλη που πρωταγωνιστεί στην ταινία δεν άρεσε όμως ο τρόπος που εκφράστηκε ο Χρήστος Μήτσης και του απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

«Ακόμα και σε αυτή την καγκουρό κωμωδία όπως λέτε κύριε Μήτση ακόμα και σε αυτήν την παρωδία που φτιάξαμε ακόμα και σε αυτή την προχειροδουλειά δεν θα τολμούσαμε ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ για τον COVID !!! Δεν δείχνετε σεβασμό στην δουλειά μας και είναι δικαίωμα σας και το αποδέχομαι !!! Αυτό που δεν ανέχομαι είναι το εμετικό σας χιούμορ !!!! Εγώ σαν ηθοποιός αυτής χάλια ταινίας που είδατε σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά !!!!εύχομαι ο Άγιος Βασίλης φέτος να σας φέρει την ιδανική ταινία που ποτέ δεν θα απολαύσετε !!!!!».