Χάρης Ρώμας: Ξεκαθάρισε αν χώρισε μετά από μια δεκαετία για το… εμβόλιο!(video)

Χάρης Ρώμας: Ξεκαθάρισε αν χώρισε μετά από μια δεκαετία για το… εμβόλιο!(video)

Η νέα αρχή στην προσωπική του ζωή…

 

Πριν από λίγες ημέρες συζητήθηκε έντονα όχι για κάποιους από τους ρόλους του ή τις επιτυχημένες σειρές που υπογράφει, αλλά για την ατάκα ότι χώρισε λόγω διαφωνίας για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού με τον έτερον του ήμισυ.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στο The 2Night Show και ξεκαθάρισε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη δήλωσή του περί χωρισμού μετά από δέκα χρόνια σχέσης.

«Ειπώθηκε ότι χώρισα λόγω του εμβολίου. Πιστεύω όμως πως δεν έπρεπε να το πω. Αυτό ήταν μια αφορμή, η οποία όμως ήταν πολύ περισσότερο ουσιαστική από αυτό που μοιάζει. Αυτό αποκαλύπτει έναν διαφορετικό κόσμο κι έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Γιατί δεν το είχαμε καταλάβει αυτό δέκα χρόνια; Γιατί υπήρχε μεγάλη αγάπη και μεγάλος έρωτας, που όμως κάποιες διαφορετικές πλευρές, ο ένας του άλλου, αποφεύγεις να τις δεις. Μπορεί να πέρασαν αρκετά χρόνια. Δεν είναι χαμένα χρόνια», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια άφησε εννοηθεί ότι κάτι καινούργιο έχει ξεκινήσει στην προσωπική του ζωή. «Τώρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δεν είμαι πια στα πατώματα. Κι αυτό γιατί ξέρω πως ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα, το οποίο έχει ξεκινήσει ήδη. Η αλήθεια είναι πως είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου. Τρεις φορές υπήρξα drama queen, αλλά δε θέλω να ξανασυμβεί. Μετανιώνω, αλλά δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει την όλη πορεία μου στη ζωή», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.