Η Ευγενία Δημητροπούλου έγινε μητέρα – Υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε [φωτο]

Η Ευγενία Δημητροπούλου έγινε μητέρα – Υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε [φωτο]

Η Ευγενία Δημητροπούλου έγινε μητέρα για πρώτη φορά!

Η αγαπημένη ηθοποιός ξάφνιασε ευχάριστα τους θαυμαστές της αποκαλύπτοντας μέσα από τα social media ότι υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε.

Η Ευγενία Δημητροπούλου δημοσίευσε το μεσημέρι του Σαββάτου την πρώτη φωτογραφία με την κόρη της και τα μάτια της έλαμπαν από ευτυχία.

«Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!» έγραψε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η ανάρτηση που έκανε η Ευγενία Δημητροπούλου στα social media:

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε για την επιθυμία της να γίνει μητέρα και το ενδεχόμενο υιοθεσίας: «Θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά» και συμπλήρωσε «Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή, για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω εάν παιδιά ή υιοθετώ εάν παιδί».

Η αγαπημένη ηθοποιός παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της, Στέλιο Βλατάκη, στην Κηφισιά τον περασμένο Σεπτέμβρη. Η μικρή Εύα ήρθε στη ζωή τους να επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τη σχέση τους.