Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη μεγάλη βραδιά | MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη μεγάλη βραδιά | MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure

To MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, για 11η συνεχόμενη χρονιά, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, στο Γήπεδο TAE KWON DO.

Θυμίζουμε πως ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την εμπλοκή του ονόματός του στο κίνημα Me Too και τις καταγγελίες που δέχθηκε από συναδέλφους του, είχε αποφασίσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση με την παράσταση "Νικοτιτανικός" του Γιάννη Φλωρινιώτη. Αυτή θα είναι και η τελευταία παράσταση που θα παίξει μιας και μετά θα αποχωρήσει οριστικά.

«Μίλησα με τον Χαϊκάλη για την επιστροφή του, νιώθει παράξενα»

Ο Παύλος Χαϊκάλης πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην ενεργό δράση και έτσι σε λίγο καιρό θα τον δούμε στην παράσταση του Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή Πρωινό για το συγκεκριμένο θέμα και εξήγησε πως περίμενε πως κάποια στιγμή οι άνθρωποι που κατηγορήθηκαν θα επέστρεφαν στο σανίδι.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως επικοινώνησε με τον Παύλο Χαϊκάλη μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του και ο ίδιος του είπε πως αισθάνεται λίγο περίεργα.

«Δεν με εξέπληξε η επιστροφή του. Περίμενα ότι κάποια στιγμή θα κάνει κάποιος πρόταση σε αυτούς τους ανθρώπους να ξαναεμφανιστούν. Ο Παύλος δεν κατηγορείται για ποινικά αδικήματα, κατηγορείται για λάθος συμπεριφορές, εκτροπές, κτλ. Εξάλλου, ο ίδιος έχει δηλώσει συγγνώμη κι αγωνίζεται για να απαλειφθούν οι κατηγορίες.

Έχει δικαίωμα ως ηθοποιός να μπει σε μία δουλειά. Το ότι πάει στην Κύπρο και δεν έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα αυτό κάτι δείχνει. Έχουμε μιλήσει με τον Παύλο Χαϊκάλη μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του, νιώθει παράξενα. Ένας άνθρωπος που πρέπει να επιβιώσει, κάπου πρέπει να δουλεύει. Δε μπορεί να του απαγορευτεί η εργασία. Αλλιώς θα ζούμε σε κοινωνία ζούγκλας», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.