Ντέμη Γεωργίου: “Μετά από καυγά η σύντροφός μου με χτύπησε και νοσηλεύτηκα” – Άφωνη η Καινούργιου(video)

Ντέμη Γεωργίου: “Μετά από καυγά η σύντροφός μου με χτύπησε και νοσηλεύτηκα” – Άφωνη η Καινούργιου(video)

“Αρχισα πια να φοβάμαι για την ζωή μου και απευθύνθηκα και στην αστυνομία!”

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (17/11) η Ντέμη Γεωργίου. Η πρώην παίκτρια του MasterChef συγκλόνισε με την αποκάλυψή της για λεκτική και ψυχολογική βία που έχει βιώσει στο παρελθόν από τη πρώην σύντροφο της, με την οποία χώρισε πριν μερικούς μήνες.

Η αποκάλυψη της Ντέμης Γεωργίου για την ψυχολογική βία που δέχτηκε από την πρώην σύντροφό της «Έζησα μια πολύ κακοποιητική σχέση με ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν άσχημα πολύ τα πράγματα από την αρχή. Όταν βρήκα την δύναμη να φύγω από τη σχέση, η αντίδραση της συντρόφου μου ήταν πάρα πολύ αρνητική και σχεδόν φοβήθηκα για τη ζωή μου σε εκείνη την φάση. Ήταν και ο λόγος που έφυγα τρέχοντας. Είχαμε μια τεράστια ρήξη, χτυπήθηκα με ένα βαρύ αντικείμενο και αποφάσισα ότι κάπου εδώ τελειώνει.

Για μεγάλο διάστημα το είχα κρατήσει μόνο για μένα αλλά, όταν άρχισα πια να φοβάμαι για την ζωή μου, απευθύνθηκα και στην αστυνομία. Στο ενδιάμεσο από το νοσοκομείο, γιατί νοσηλεύτηκα, έκατσα λίγο και τα βρήκα με τον εαυτό μου. και αποφάσισα ότι όλα στη ζωή είναι κάρμα. Με ένοιαζε να βγω από αυτή τη σχέση και να ξαναβρω τον εαυτό μου. Απλά έφυγα από αυτό και πορεύτηκα χωρίς να κάνω κακό σε κανέναν.

Υπήρχε ζήλια, κτητικότητα και περίεργα συναισθήματα. Βγαίνοντας από όλο αυτό δεν έκατσα όμως να το ψάξω πάρα πολύ. Ήθελα απλά να φύγει από το μυαλό μου. Αυτοπαγιδεύτηκα σε αυτή τη σχέση, δηλαδή έφτιαξα μόνη μου μια παγίδα για να μην μπορώ να φύγω από όλο αυτό».