Αντιπαράθεση on air Μπάρμπα με Σκορδά – «Έκανες γάμο για να προσδοριστείς και το λες σε μένα;»(video)

Αντιπαράθεση on air Μπάρμπα με Σκορδά – «Έκανες γάμο για να προσδοριστείς και το λες σε μένα;»(video)

Διαφώνησαν έντονα on air!

Η Βάνα Μπάρμπα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» τη Δευτέρα και αναφερόμενη στις καταγγελίες ήρθε σε σύγκρουση με τη Φαίη Σκορδά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στο metoo το χαρακτήρισε: «Επανάσταση της καταπιεσμένης γυναίκας» με τη Φαίη Σκορδά να παρεμβαίνει λέγοντας: «Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Δεν είναι αυτό το metoo. Για μένα είναι ότι πέφτει φως σε συμπεριφορές ανδρών που ήταν κρυμμένες».

Η Βάνα Μπάρμπα ακούγοντάς τους είπε: «Μου το λέτε λίγο προβοκατόρικα. Γιατί πρέπει να μετανιώσω για κάτι που πιστεύω. Δεν μπορεί να μην είμαι πάντα με τη γυναίκα. Η Ιστορία και η κάθε εποχή κουβαλάει τα δικά της πράγματα. Όμως όσο υπήρχε η σχέση αρσενικού-θηλυκού υπήρχε κακοποίηση. Ξεκίνησε από την Αμερική μία μόδα που καλώς ξεκίνησε. Όμως εγώ είμαι εναντίον της υπερβολής. Με ενοχλεί γιατί δεν θέλω να τρομάξουμε τα αρσενικά. Να μη φοβηθούν να φλερτάρουν. Το ότι η γυναίκα μπορεί να μαρτυρήσει την κακή συμπεριφορά του αρσενικού είναι υπέροχο αλλά μη φτάσουμε στην αντίπερα όχθη».

«Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύ πιο σημαντική από τις σχέσεις», είπε η Φαίη Σκορδά χαρακτηρίζοντας ως δευτερεύον θέμα το φλερτ στις σχέσεις. «Συμπλέουμε Φαίη μου αλλά τίποτα στην υπερβολή. Τα media έχουν ευθύνη. Δεν είμαι εναντίον, είμαι μαζί, εμείς πολεμάμε για τη φύση της γυναίκας. Οι γυναικοκτονίες είναι τρομερό φαινόμενο. Όμως λέμε ότι είμαστε μόνες. Βγήκα μια μέρα έξω και ήταν μόνες. Μη φτάσουμε στην αντίπερα όχθη να είναι εχθροί το αρσενικό και το θηλυκό. Είμαστε σε έναν πόλεμο. Να ξαναβρούμε τη σύμπλευση», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Δείτε τι ακολούθησε με το διάλογο να ανεβάζει ένταση και τόνους:

Βάνα Μπάρμπα: «Όχι η κοινωνία, η μητέρα τον εκπαιδεύει. Εσύ σαν μητέρα έχεις εξουσία. Από μας ξεκινάει γλυκιά μου!».

Φαίη Σκορδά: «Εγώ αν είχα κόρη δεν θα τη μάθαινα να έχει ανάγκη από έναν άνδρα για να είναι ευτυχισμένη στη ζωή». Βάνα Μπάρμπα: «Εσύ έκανες κι έναν γάμο, που έπρεπε να φορέσεις το νυφικό για να είσαι πριγκίπισσα. Εγώ είμαι η γυναίκα η αυτόνομη, η ανεξάρτητη. Μου λες δεν έχω ανάγκη να προσδιοριστώ από έναν άνδρα. Ναι αλλά και γάμο έκανες για να προσδιοριστείς και παιδιά. Αν είχα γιο θα τον είχα καταστρέψει. Θα ήταν στην κατηγορία των αντρών που δεν θα σεβόταν τις γυναίκες. Τα λάθη ξεκινάνε από τη μάνα. Ευτυχώς ο Θεός μου έδωσε κόρη. Θα ήμουν μια μητέρα που θα τον έκανα νάρκισσο και με πλήρη ασέβεια στις γυναίκες».

Όσο για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη στήριξη που του δίνει είπε: «Είναι δικαίωμά μου».