Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Κυριαζής!

Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Κυριαζής!

Πέθανε ο Χρήστος Κυριαζής. Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο με το χαμό του τραγουδιστή.

Ο τραγουδιστής έδινε μάχη με τον καρκίνο. Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε στο Super Κατερίνα η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η οποία τον γνώριζε και προσωπικά. Η δημοσιογράφος με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τη φιλία τους. «Έφυγε αξιοπρεπής, όπως ήταν» είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω αγαπηθεί πολύ και έχω πληγωθεί πολύ. Φυσικά και έχω κλάψει για γυναίκα, δεν είναι ντροπή. Αλλά αυτό δεν είναι και το νόημα της ζωής; Τι θα ήταν η ζωή χωρίς τις γυναίκες; Έχω την οικογένειά μου, αλλά δεν μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή», ξεκαθαρίζει το 2018, ενώ, όταν ερωτάται αν στην πορεία της μέχρι σήμερα ζωής του βρήκε την ιδανική γυναίκα, απαντά: «Με βρήκε εκείνη! Ήταν το καλοκαίρι του 2000 στην Αίγινα. Από τότε άλλαξε η ζωή μου για πάντα!».

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1953. Πέρα από το ταλέντο στο τραγούδι και στη σύνθεση ήταν επίσης, φημισμένος σχεδιαστής-κατασκευαστής επίπλων. Δημιουργός και μέλος του Συγκροτήματος «Πρόκες» (1972) και προηγουμένως, των Συγκροτημάτων «Mirabilis Zalapa» και «What a pity».

Κατόπιν έφυγε για σπουδές στην Ιταλία. Όταν επέστρεψε, στράφηκε προς τη λαϊκή μουσική.

Ο δίσκος που φέρει τον τίτλο της μεγάλης επιτυχίας του “Μου θυμίζεις τη μάνα μου” (1992) έγινε “πλατινένιος”, ξεπερνώντας τις 125.000 αντίτυπα! Οι τελευταίοι δίσκοι του: «Επιτυχίες» (1994), «Η αγάπη είναι μία» (1994, «χρυσός» δίσκος των 30.000 αντιτύπων), “Χαμένος Νικητής” (1995), «Άλλο τί θέλω, άλλο τι μπορώ» (1997). Τα γνωστότερα τραγούδια αυτών των δίσκων: «Οι απέναντι που πληρώνουν έναντι», «Ημεροβίγλι», κ.λπ.