Χαμός στον αέρα του Super Κατερίνα ανάμεσα σε Καινούργιου – Πετράκο!(video)

Χαμός στον αέρα του Super Κατερίνα ανάμεσα σε Καινούργιου – Πετράκο!(video)

«Τα σκέφτεσαι μόνος σου αυτά που λες;»

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, βρέθηκε ο Γρηγόρης Πετράκος και είχε μια ήπια συζήτηση με την Κατερίνα Καινούργιου... αρχικά. Καθώς, προς το τέλος διαφώνησαν έντονα σχετικά με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, του είπε πως ξαφνιάστηκε που δέχτηκε την πρόσκλησή τους καθώς την προηγούμενη εβδομάδα, είχε ξεσπάσει εναντίον του και είχε πει πως δεν τον θέλει καλεσμένο.

«Κατάλαβα ότι ξέσπασες γιατί συνδέθηκες συναισθηματικά με το γεγονός. Έχουμε τρία γεγονότα που κακώς συνδέθηκαν. Η μέρα της παρέλασης είναι πράξη τιμής και απόδοσης πένθους. Θεωρώ ασύνδετο να μη γίνει αυτή η πράξη τιμής επειδή συμπίπτει με τον θάνατο ενός πολιτικού προσώπου. Η παρέλαση είναι πράξη πένθους και απόδοσης τιμής. Όπως πρέπει να αποδώσουμε πράξη τιμής στη Φώφη Γεννηματά έτσι πρέπει να αποδώσουμε φόρο τιμής όπως κάνουμε κάθε χρόνο στους προγόνους μας.

Τα τελευταία δυο χρόνια, παρατηρούμε μια τρομερή προσπάθεια απώλειας εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων, επί δυο χρόνια δεν έχουμε γιορτάσει καμία εθνική και θρησκευτική εορτή και φέτος που με τα μέτρα κτλ μας επιτρέπεται η παρέλαση, δυο μέρες πριν γίνεται αυτό και ακυρώνεται» είπε.