Συγκλονίζει η Αγγελική Ηλιάδη: «Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν πια είχε…»(video)

Συγκλονίζει η Αγγελική Ηλιάδη: «Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν πια είχε…»(video)

Η αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα στην υγεία της

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της.

Ωστόσο, αναφέρθηκε και στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε ηλικία 19 ετών. «Μου συνέβη και εμένα κάποια στιγμή στα πρώτα μου βήματα παρενόχληση. Ήμουν 19 χρονών. Ο παραγωγός μου ένα βράδυ προφασιζόμενος ότι θα με πήγαινε σε ένα στούντιο, με πήγε σε ένα σπίτι και μου επιτέθηκε. Μου όρμηξε. Ήμουν ένα παιδί με πάρα πολύ θάρρος και θράσος. Δεν φοβήθηκα να αντιδράσω. Του επιτέθηκα κι εγώ και τον ανάγκασα να ανοίξει την πόρτα για να φύγω. Την επόμενη ημέρα πήγα στην εταιρεία, είπα στον διευθυντή τι συνέβη, έσκισα το συμβόλαιό μου και έφυγα. Ήταν μια άσχημη εμπειρία αλλά αυτό που μου έδωσε τρομερή ικανοποίηση είναι πως ο άνθρωπος αυτός εξαφανίστηκε από τον χώρο» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια που φημολογείται πως είναι και πάλι σε σχέση με τον πρώην της.

Και συνέχισε: «Δεν έχω αποχωρήσει ποτέ από σχήμα λόγω τοξικής συνεργασίας, όλες μου οι συνεργασίες ήταν υπέροχες. Από άποψη απαιτήσεων, κάποια στιγμή κάποιος θέλησε να με μειώσει. Ήταν άντρας καλλιτέχνης. Δεν έχω διατηρήσει επικοινωνία, αλλά δεν έχω κάτι προσωπικό. Σε μια συνεργασία μου, ο επιχειρηματίας δεν ήταν συνεπής απέναντι στους καλλιτέχνες του κέντρου και η συνεργασία μας τέλειωσε πρόωρα. Ο επιχειρηματίας άφησε να εννοηθεί ότι ήμασταν εμείς που θέλαμε να φύγουμε από το μαγαζί».

Η εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη για το πρόβλημα στην υγεία της

«Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν πια είχε μεγαλώσει πολύ. Όταν ο μικρός γιος μου ήταν 3-4 ετών. Το προλάβαμε λίγο πριν αλλάξει και γίνει κακοήθης ο όγκος. Η γυναικολόγος μου “έφυγε” από καρκίνο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα. Τη λάτρευα, ήταν η γυναίκα που με βοήθησε να φέρω στον κόσμο δύο παιδιά. Η απώλεια της όρασής μου ήταν συνέπεια της υπερβολικής δόσης κορτιζόνης που έπαιρνα. Αυτό μου προκάλεσε να χάσω την όρασή μου» είπε.

«Πάντα πίστευα στον Θεό. Η σχέση μου με το θείο στοιχείο υπάρχει από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Στην εφηβεία πήγαινα στην εκκλησία αντί για βόλτα με τις φίλες μου. Έκλαιγα, προσευχόμουν, ξεσπούσα και όταν έβγαινα ήμουν ήρεμη. Πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν βγω στην σκηνή» τόνισε.