Συγκινημένη στις κάμερες η Κατερίνα Στικούδη: “Ήταν δύσκολος τοκετός. Το μωράκι μοιάζει…”(video)

Συγκινημένη στις κάμερες η Κατερίνα Στικούδη: “Ήταν δύσκολος τοκετός. Το μωράκι μοιάζει…”(video)

7725962

Η Κατερίνα Στικούδη το μεσημέρι της Τετάρτης 20/10 πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ιασώ (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, αποχώρησε για το σπίτι με το νεογέννητο μωράκι τους.

Οι κάμερες της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκαν απ' έξω και τις απέσπασαν τις πρώτες της δηλώσεις. Η ευτυχία και η συγκίνηση ήταν ζωγραφισμένη τόσο στο δικό της πρόσωπο όσο και στου συζύγου της

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη μετά την γέννα

"Ήταν ένας δύσκολος τοκετός, 10 ωρίτσες περίπου αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Το μωράκι είναι Σερίφης, κι αυτό ήθελα. Εντάξει δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω με λέξεις τα συναισθήματά μου όταν το ακούμπησαν στο στήθος μου. Ήταν το αγαπημένο μου όνομα το Βύρωνας και είναι και το όνομα του πεθερού μου. Όλα στο σπίτι είναι πανέτοιμα. Αυτό το Σάββατο θα πάρω μια άδεια από το J2us, αλλά ο Βύρωνας μου επιτρέπει να επιστρέψω το άλλο Σάββατο."

Ενώ ο σύντροφός της, όταν τον ρώτησαν πως αισθάνθηκε με όλη αυτή την διαδικασία απάντησε:

"Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την γυναίκα, ο ρόλος του άντρα είναι βοηθητικός."

Ο γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη σπάει την σιωπή του για πρώτη φορά

Το πρωί της Δευτέρας 18/10, ο γιατρός της Κατερίνας Στικούδη εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και έδωσε τις λεπτομέρειες για τον τοκετό αποκαλύπτοντας και πως είναι οι πρώτες ώρες του ζευγαριού με το μωρό.

«Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3,300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε» είπε η γιατρός της Κατερίνας Στικούδη.