Dancing with the Stars: Όσα είπαν κριτές & διαγωνιζόμενοι πριν την πρεμιέρα!(video)

Dancing with the Stars: Όσα είπαν κριτές & διαγωνιζόμενοι πριν την πρεμιέρα!(video)

Το μοναδικό σόου χορού Dancing with the Stars επιστρέφει καλύτερο από ποτέ την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 21:00, μέσα από το STAR.

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, οι κριτές και οι διαγωνιζόμενοι μίλησαν για τα πάντα στο Breakfast@Star.

Οι κριτές φάνηκαν πολύ ενθουσιασμένοι, αλλά και πολύ αυστηροί ταυτόχρονα, ενώ οι διαγωνιζόμενοι έτοιμοι να τα δώσουν όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Λαμπροπούλου ανέφερε ότι είναι απαιτητική και τελειομανής, ενώ έχει απίστευτη χημεία με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή. «Είναι σα να γνωριζόμαστε χρόνια, αυτό που με χαροποιεί είναι ότι συμπληρώνει ο ένας τον άλλον».

Πότε θα έρθει το δεκάρι;

Από την άλλη, ο Jason Roditis, ανέφερε ότι το κέφι στο πλατό δεν υπάρχει, ενώ αποκάλυψε ότι δεν είδαν τις χορογραφίες των διαγωνιζόμενων, αλλά θα τις δουν ολοκληρωμένες στο live. Μάλιστα αστειεύτηκε, λέγοντας ότι δε θα είναι καθόλου… αυστηρός.

Ο Στέφανος Δημουλάς τόνισε ότι υπάρχει πολλή ενέργεια και πολλή θέληση. «Θέλουμε να διασκεδάσουμε τον κόσμο και να διδάξουμε», είπε γεμάτος ενθουσιασμό.

Φυσικά, έκανε γνωστό ότι οι υψηλές βαθμολογίες δύσκολα θα μπουν στην αρχή, κάτι που επιβεβαίωσε και η Έλενα Λιζάρδου. «Το δεκάρι είναι δύσκολο, δεν μπαίνει έτσι απλά, για να έχει την αξία του. Αλλά αν τα παιδιά χορέψουν για 10, 10 θα βάλουμε».

Ο ταλαντούχος κωμικός Λάμπρος Φισφής που θα βρίσκεται στα backstage, ανέφερε ότι το σκηνικό του σόου είναι πολύ εντυπωσιακό, ενώ για τους διαγωνιζόμενους δήλωσε ότι έχουν δουλέψει πολύ. Τα «αστέρια» από την άλλη, ήταν πολύ ενθουσιασμένοι για την πρεμιέρα, αλλά και κουρασμένα.