Ολυμπία Χοψονίδου: Μου έπεσαν τα μαλλιά και παλεύω με τα δόντια και τα κιλά!

Ολυμπία Χοψονίδου: Μου έπεσαν τα μαλλιά και παλεύω με τα δόντια και τα κιλά!

Η εξομολόγηση του μοντέλου για την κατάσταση της υγείας της

Η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε μία εξομολόγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά με την κατάσταση της υγείας της μετά τις εγκυμοσύνες της.

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά τις έξι φορές που έμεινε έγκυος, ωστόσο, δε χάνει το χαμόγελό της και τα αντιμετωπίζει με χιούμορ…

«Κοίτα εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα. Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά» είπε σε μία διαδικτυακή της φίλη η εντυπωσιακή γυναίκα.