«Τελικά» | Κωνσταντίνος Αργυρός και Rack αποκαλύπτουν την ανατρεπτική συνεργασία τους!

«Τελικά» | Κωνσταντίνος Αργυρός και Rack αποκαλύπτουν την ανατρεπτική συνεργασία τους!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Rack πρωταγωνιστούν σε μία απροσδόκητη μουσική συνάντηση!

 

 

 

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του ενώνει τις δυνάμεις του με τον νεαρό ράπερ, που έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στο 2021 με τις προσωπικές κυκλοφορίες του και τις συνεργασίες, σε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Τελικά».

Το «Τελικά» συνδυάζει με ένα τρόπο απρόβλεπτο και συγχρόνως μοναδικό δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, αλλά και δύο διαφορετικές γενιές καλλιτεχνών, έχοντας μέσα του έντονο το στοιχείο της ανατροπής, με απόλυτο σεβασμό προς την ίδια τη μουσική.

Κάποιες σχέσεις παίρνουν περισσότερο από άλλες για να ευδοκιμήσουν, αλλά από την πρώτη γνωριμία, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Rack βρήκαν μία εποχή όπου ήταν οι κατάλληλες συνθήκες για να πέσουν τα κομμάτια του παζλ τόσο αρμονικά στη θέση τους και να δημιουργήσουν ένα μουσικό υπόβαθρο που καθηλώνει.

Χωρίς να προβληματίζονται από το βάρος των προσδοκιών της συνεργασίας τους, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ερμηνεύοντας το τραγούδι με τις χαρακτηριστικές χροιές τους και το αποτέλεσμα «Τελικά» τους δικαιώνει!

Τόσο με αυτή τη συνεργασία όσο και με τη συμμετοχή στο νέο κύκλο του «The Voice Of Greece» με το ρόλο του coach, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιβεβαιώνει ότι είναι ένας καλλιτέχνης που δεν διστάζει να εξερευνήσει νέες κατευθύνσεις και να δοκιμάσει καινούργια πράγματα.

Το «Τελικά» έχουν γράψει από κοινού οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μάριος Ψιμόπουλος, OGE, Rack και Φίλιππος Κούρκουλος.

Η συνεργασία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Rack μεταφέρεται στις οθόνες με ένα εκθαμβωτικό μουσικό video απαράμιλλης αισθητικής με τη σκηνοθεσία του πάντα εξαιρετικού Γιάννη Δημολίτσα.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum και τη Stay Independent.