Ράγισε καρδιές η Καινούργιου μετά την επίσκεψη στην Ιωάννα Παλιοσπύρου – «Από χθες δεν έχω κοιμηθεί…»(video)

Ράγισε καρδιές η Καινούργιου μετά την επίσκεψη στην Ιωάννα Παλιοσπύρου – «Από χθες δεν έχω κοιμηθεί…»(video)

Όσα αποκάλυψε λίγο πριν προβληθεί η συνέντευξη τους

 

 

 

 

 

Την Ιωάννα Παλιοσπύρου επισκέφθηκε η Κατερίνα Καινούργιου και οι δυο τους, λόγω της οικειότητας που ένιωσαν, αποφάσισαν να κάνουν συνέντευξη. Λίγο πριν προβληθεί μέσα από την συχνότητα του ALPHA στην εκπομπή Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια θέλησε να πει δυο λόγια για τα όσα ένιωσε στην συνάντηση που είχαν.

«Όταν η Ιωάννα ένιωσε άνετα, μαζί με την Σόνια Καζόνι, πήγαμε στο σπίτι της Αννίτας Ναθαναήλ όπου ήταν εκεί και η Ιωάννα και μου άνοιξε την καρδιά της. Πραγματικά από χθες δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ γιατί έχω προβληματιστεί και πιστέψτε με για εμένα, άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα. Στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα και σας μιλάει μια γυναίκα που πάρα πολλά χρόνια είναι εγκλωβισμένη στην εικόνα της... αυτή είμαι εγώ. Μπορεί και εσείς που με παρακολουθείτε από το σπίτι...» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει τα πιο όμορφα μάτια που έχω δει ποτέ», συνέχισε και το κλίμα στο πλατό ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε λόγω του ότι η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες μετά την διακοπή της, δεν μπόρεσε να κάνει πολλές ερωτήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε η Καινούργιου για την Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κινείται νομικά εναντίον του 40χρονου που θεωρείται "μήλο της έριδος" της επίθεσης Αποκλειστικές δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι έκανε ο Δημήτρης Γκαβέρας, ο δικηγόρος του 40χρονου, ο οποίος θεωρούνταν το «μήλον της έριδος» στην επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας από την Έφη.

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; O εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.