ΒΟΜΒΑ Ατζούν με All Star Survivor – Ποια τα κορυφαία ονόματα στη λίστα; – “Δεν θα βγει από τον ΣΚΑΪ, αλλά…”

ΒΟΜΒΑ Ατζούν με All Star Survivor – Ποια τα κορυφαία ονόματα στη λίστα; – “Δεν θα βγει από τον ΣΚΑΪ, αλλά…”

Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει πολύ σύντομα στις οθόνες μας, αφού η μεγάλη του πρεμιέρα θα γίνει προς το τέλος Δεκεμβρίου.

 

 

 

 

 

Μπορεί να μοιάζει δύσκολο και οι πιθανότητες, τη δεδομένη χρονική στιγμή τουλάχιστον, να μην είναι υπέρ του, όμως ο Ατζούν Ιλίτζαλι είναι αποφασισμένος να το παλέψει για το survivor All Star. Το ριάλιτι επιβίωσης θα ξεκινήσει μέσα με αρχές Δεκέμβρη και θα γίνει προσπάθεια να είναι… με όλα τα αστέρια.

Και όταν λέμε All Star εννοούμε το απόλυτο All Star. Ο Τούρκος παραγωγός έδωσε ο ίδιος εντολή στην ομάδα της Ατζούν Media της Ελλάδας με τα ονόματα που πρέπει οπωσδήποτε να κλείσουν τα οποία είναι:

Γιώργος Αγγελόπουλος, Κατερίνα Δαλάκα, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Μάριος Πρίαμος, Κώστας Αναγνωστόπουλος ή Μισθοφόρος, Δήμητρα Βαμβακούση, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ηλίας Γκότσης, Στέλιος Χανταμπάκης, Νικόλας Αγόρου, Γιάννης Σπαλιάρας, Ρία Κολοβού, Kατια Tαραμπάνκο, Καρολίνα Καλύβα, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Άννα Μαρία Βέλλη, Τζειμς Καφετζής.

Θέλει οπωσδήποτε μέσα και τα δύο ζευγάρια του survivor φυσικά όλους τους νικητές αλλά και όλους τους παίκτες που ήταν αγωνιστικά καλοί αλλά έχουνε κάνει και πορεία ως celebrity μετά την έξοδό τους από το παιχνίδι.

Ο Ατζούν πάντως, μαζί με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ, προσπάθησε και πέρυσι να φέρει το All Star Survivor, όμως απέτυχε. Γι’ αυτό και κάποιοι επιμένουν πως και φέτος, πιθανότατα θα δούμε άλλη μία εκδοχή με Μαχητές και Διάσημους. Ο Τούρκος πάντως θα το κυνηγήσει και όπως διαβάσαμε σε δημοσίευμα του sports365.gr, δεν αποκλείεται το All Star Survivor να το δούμε τελικά σε άλλο κανάλι και όχι σε αυτό του Φαλήρου. Αυτό κι αν θα είναι… ΒΟΜΒΑ!

Μεγάλος αντίπαλος Survivor - "Χτύπημα" σε Ατζούν - Στην Ελλάδα ριάλιτι ζευγαριών με δοκιμασίες

Ένα νέο τηλεοπτικό ριάλιτι, θα κάνει την εμφάνιση του στην νέα τηλεοπτική σεζόν, μέσα απο την τηλεοπτική συχνότητα του Star.

To Peking Express έρχεται για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό αφού είναι ένα ιδιαιτέρως περιπετειώδες ταξιδιωτικό ριάλιτι στο οποίο δηλώνουν συμμετοχή ζευγάρια!

Αυτά τα ζευγάρια μπορεί να είναι είτε σύντροφοί, είτε συγγενής ακόμα και πρώην που έχουν όμως τον ίδιο σκοπο που δεν είναι άλλος απο το να κερδίσουν το ριάλιτι Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά και τις πληροφορίες που έχει τα δικαιώματα του ριάλιτι αποκτήθηκαν απο το Star με τα γυρίσματα όμως να ξεκινούν κάπου στα μέσα του 2022 .

Έτσι λοιπόν στο STAR αποφάσισαν να επενδύσουν μετά το ταξιδιωτικό Globetrotters και να αποκτήσουν το Peking Express το οποίο όμως είναι κλάσης πιο δύσκολο αφού έχει πολλές δοκιμασίες ενώ κάθε ζευγάρι που χάνει και δεν τα καταφέρνει να φέρει εις πέρας τις αποστολές που του ζητούνται, να επιστρέφει πίσω express!