Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Έτσι κατάφερε να πείσει την Χαρούλα Αλεξίου να συμμετάσχει στην σειρά του!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Έτσι κατάφερε να πείσει την Χαρούλα Αλεξίου να συμμετάσχει στην σειρά του!

«Είναι τιμή μου που δέχτηκε»

 

 

 

Με αφορμή την νέα σειρά στο MEGA που ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με τίτλο «Ο Δάσκαλος», ο ίδιος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα.

Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα, αναφέρθηκε σε μια από τις σπουδαίες πρωταγωνίστριες της σειράς, την Χαρούλα Αλεξίου, αποκαλύπτοντας πώς την έπεισε να πει το «ναι».

Οι δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Πώς πήρες την απόφαση και είπες το «ναι» στο Mega; «Το Mega μού έκανε μια πολύ ωραία πρόταση, όπου μου έδωσε τον χρόνο που ήθελα προκειμένου να αφηγηθώ την ιστορία μου χωρίς εκπτώσεις, χωρίς καθυστερήσεις και με απόλυτη εμπιστοσύνη και αμοιβαία εκτίμηση. Άρα ήταν η πιο γρήγορη και ξεκάθαρη επαγγελματική κίνηση που έχω κάνει ποτέ. Και πιστεύω ότι καλά έκανα. Είναι άψογοι επαγγελματίες».

Η Χαρούλα Αλεξίου ήρθε σε σένα ή εσύ πήγες σε εκείνη; «Εγώ πήγα σε εκείνη. Της έδωσα να διαβάσει τα πρώτα τρία επεισόδια ελπίζοντας πως θα της αρέσει και τελικά είπε το «ναι». Έχω να σου πω ότι είναι εξαιρετική και σε αυτό -πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη επιτυχία σε αυτόν τον ρόλο. Και είναι τιμή μου που δέχτηκε».

Η Μαρία Καβογιάννη; «Η Μαρία είναι αν θες το γούρι μου και είναι ευτυχία να δουλεύω μαζί της. Είναι καταπληκτική συνεργάτις και μια συγκλονιστική ηθοποιός. Η ιστορία της στη σειρά είναι η πιο σκληρή γιατί έχει να κάνει με την ενδοοικογενειακή βία και θέλει πολύ προσεκτικό και λεπτό χειρισμό. Και μαζί με τον Γιάννη Τσορτέκη έχουν ζωγραφίσει. Θα καταλάβεις όταν το δεις».

Κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα της νέας του σειράς, «Ο Δάσκαλος» που θα προβάλλεται στη συχνότητα του Mega.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης επιστρέφει δυναμικά με το νέο του πρότζεκτ και όπως όλα δείχνουν αυτή η σειρά θα είναι πολύ ξεχωριστή.

Η μεγάλη του πρωταγωνίστρια θα είναι η Κλέλια Ανδριολάτου και η σειρά φαίνεται πως θα βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

«Θέλει ακόμα δουλειά, χρόνο, κόπο και υπομονή για να γίνει αυτό που του αξίζει.. Κάπως έτσι γίνονται τα όνειρα πραγματικότητα. Σε λίγες μέρες αρχίζουμε πάλι.

Αυτή τη φορά στους Παξούς!!.. Ανυπομονώ. #backstagelife #shooting #newproject #tvshow #odaskalos @megatvcom», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.