«Μάγεψε» η Άννα Βίσση στο Κηποθέατρο – Παραλειπόμενα από τη μεγάλη συναυλία (φωτ. & βίντεο)

«Μάγεψε» η Άννα Βίσση στο Κηποθέατρο – Παραλειπόμενα από τη μεγάλη συναυλία (φωτ. & βίντεο)

Ήρθε και «ηλέκτρισε» τη Λάρισα η συγκλονιστική Άννα Βίσση αποδεικνύοντας σε όλους τους θεατές μέσα στο Κηποθέατρο – όπως και σε όσους βρισκόντουσαν στον ευρύτερο χώρο του Αλκαζάρ – ότι είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ.

 

 

 

Διαχρονικές επιτυχίες, προσωπικά της αγαπημένα τραγούδια, μέχρι και Κυπριακά… τα τραγούδησε όλα σε ένα μαγικό τρίωρο πρόγραμμα όπου συμπύκνωσε 48 χρόνια της μεγάλης καριέρας της.

Η ατμόσφαιρα μοναδική και η επικοινωνία της εκπληκτικής Άννας με τον κόσμο ήρθε μετά από μια δύσκολη περίοδο… Το μεγαλείο της ερμηνεύτριας ξεπέρασε πανδημίες και ιούς και θύμισε συναυλίες άλλων εποχών.

Η Άννα Βίσση ξεσήκωσε το κοινό, ενώ οι ένθερμοι προσπαθούσαν να χορέψουν. Βέβαια, όλοι όφειλαν να τηρούν τα μέτρα προστασίας – λόγω πανδημίας – γι’ αυτό και σε κανέναν δεν επετράπη να παραμείνει όρθιος… Η ίδια όμως ενημέρωσε πως και του χρόνου – που θα επιτρέπονται οι χοροί – θα επιστρέψει για να χορέψουν όλοι μαζί…

«Τραύμα ανοιχτό» μέχρι να την δούμε ξανά…

Κλείνοντας αυτή την μοναδική συναυλία δεν θα μπορούσε να αφήσει τους θεατές χωρίς άλλη μια επιτυχία της, που συγκινημένη τραγούδησε. Λίγο πριν αναφέρθηκε σε μια εμπειρία που έζησε στη Λάρισα και την ενέργεια του κόσμου που θέλει κάθε χρόνο ερχόμενη να ζει ξανά…

«Μοιάζεις με όνειρο που φεύγει μακρινό»… ελπίζοντας να χαρίσει ξανά τέτοιες στιγμές στην πόλη η σταρ – φαινόμενο…