Γιώργος Μαυρίδης: Δείτε τη στιγμή που κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του!(video)

Γιώργος Μαυρίδης: Δείτε τη στιγμή που κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του!(video)

Η αντίδραση της Κρίστη Καθάργια

 

 

 

 

Έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο για να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του Κρίστη Καθάργια, βρήκε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Έχοντας ως βοηθούς τα δυο αγαπημένα του σκυλάκια, τη Μόλι και την Τσίχλα ο παρουσιαστής και tattoo artist, είχε κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για να αποσπάσει το «ναι», κάτι που τελικά συνέβη.

Το ζευγάρι βρίσκονταν σε παραλία της Χαλκιδικής, με τον Γιώργο να έχει κρύψει το δαχτυλίδι με το οποίο της έκανε την πρόταση στα μπαλάκια των σκύλων.

«Λοιπόν μάγκες, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στη Κρίστη τώρα και έχω οργανώσει κάτι πάρα πολύ καλό. Κάνω ότι μιλάω τώρα, δε με βλέπει και της έχω δώσει τις κάμερες και της έχω πει να με βοηθήσει σε κάτι γυρίσματα που ετοιμάζω. Έχω στήσει κάτι πολύ καλό για πρόταση γάμου», είπε μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μαυρίδης στο βίντεο που πόσταρε στο YouTube.

Όπως βλέπουμε η Κρίστη τα έχασε όταν είδε το δαχτυλίδι μέσα στο μπαλάκι του τένις που της έφερε η Μόλυ, ενώ την ίδια στιγμή ο Γιώργος Μαυρίδης της πρότεινε γονατιστός στην άμμο να γίνει γυναίκα του.

«Φυσικά μιλάω σοβαρά, δηλαδή τώρα είπες ναι; Θέλεις να με παντρευτείς;» της είπε ο παρουσιαστής κι εκείνη δε μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

H πρόταση γάμου έγινε έναν χρόνο πριν, ωστόσο ο Γιώργος Μαυρίδης τη μοιράστηκε με τους φίλους του στο Youtube την Κυριακή. Λίγο μετά έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram ανεβάζοντας σχετικό στιγμιότυπο από την πρόταση γάμου: «2 χρόνια πριν γνωριστήκαμε. 1 χρόνο πριν τέτοια μέρα είπε το Ναι... Συνεχίζουμε....».