Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Οι πρώτες δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο μετά την γέννηση των διδύμων!

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Οι πρώτες δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο μετά την γέννηση των διδύμων!

Πριν από λίγη ώρα η Χριστίνα Μπόμπα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την γέννηση των διδύμων κι εννοείται πως ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στο πλευρό της για να την συνοδεύσει στο σπίτι.

 

 

 

Η σύζυγος του παρουσιαστή νωρίτερα είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία ανέφερε πως θα βγει από το νοσοκομείο κι όπως καταλαβαίνετε οι δημοσιογράφοι έκαναν ουρά απ' έξω για να καταγράψουν τα πρώτα πλάνα.

Να σημειωθεί ότι ο Σάκης Τανιμανίδης όταν είδε τους δημοσιογράφους να ξεροσταλιάζουν έξω από το νοσοκομείο κατέβηκε και τους κέρασε όλους γλυκά.

Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας, δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε ημέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι. Πέντε μέρες κλαίμε τώρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Όταν μου τις έδωσαν στο χειρουργείο αμέσως και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου», είπε η Χριστίνα Μπόμπα φανερά συγκινημένη.

«Η σκηνή που είδα τη Χριστίνα να θηλάζει τις δίδυμες κόρες μας ήταν η πιο συγκινητική της ζωής μου», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.