Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με μικροσκοπικό μπικίνι στην παραλία μας αποκαλύπτει τα κιλά της!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με μικροσκοπικό μπικίνι στην παραλία μας αποκαλύπτει τα κιλά της!

 Δείτε τη νέα φωτογραφία της ξανθιάς παρουσιάστριας που αναστατώνει.

 

 

 

Ακόμα μια φωτογραφία με την αδυνατισμένη της σιλουέτα ανέβασε στα social media η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία απολαμβάνει το σώμα της, ειδικά τώρα που πέτυχε τον στόχο της να χάσει κιλά. Η παρουσιάστρια αυτή τη φορά φόρεσε ένα μαύρο, μικροσκοπικό μπικίνι που αναδεικνύει τις αναλογίες της και πόζαρε στο φακό με φόντο τη θάλασσα.

Η Κωνσταντίνα τον τελευταίο χρόνο με σωστή διατροφή και γυμναστική έχει καταφέρει να αποκτήσει το σώμα των ονείρων της και είναι πολύ υπερήφανη για την προσπάθειά της. Η ξανθιά καλλονή με τα υπέροχα μάτια βρίσκεται στην Αθήνα και επισκέφθηκε τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Πιο αδύνατη και καλλίγραμμη από ποτέ είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μετά από τη μάχη που έδωσε με τα «παραπανίσια» κιλά βγήκε κάτι παραπάνω από νικήτρια, όπως η ίδια δηλώνει, καθώς κατάφερε να χάσει 9 κιλά.

Έτσι η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στην τηλεόραση πιο ανανεωμένη από ποτέ. Η Κωνσταντίνα αποκάλυψε στα Instagram Stories της ότι έχασε 11 κιλά και πλέον βρίσκεται στα 61.

«H αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα. Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία…» είχε δηλώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την απώλεια των κιλών της.