Θανάσης Ευθυμιάδης: Πήγα εκεί που έλεγαν τα Lifestyle Περιοδικά, ότι θα βρώ την ευτυχία! Τελικά βρήκα μοναξιά!(video)

Θανάσης Ευθυμιάδης: Πήγα εκεί που έλεγαν τα Lifestyle Περιοδικά, ότι θα βρώ την ευτυχία! Τελικά βρήκα μοναξιά!(video)

Όσα είπε για τη σύζυγό του, Άννα Ντιμιτρίεβιτς!

Σε σχέση με το αν ξεκίνησε πρώτος εκείνος την εναλλακτική ζωή ή η σύζυγός του, Άννα Ντιμιτρίεβιτς, απάντησε: «Ο ένας επηρεάζει τον άλλον. Το κρέας πρώτα εγώ το έκοψα εδώ και 14 χρόνια και μετά η Άννα. Αν τρως με ηρεμία και με ανθρώπους που σε αγαπάνε, χορταίνεις και με τα λίγ

 

 

 

Στη Φωλιά των Κου Κου και στον Αρτ Αντιμιάν μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του με τίτλο Μια όμορφη μέρα.

Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός για τη στροφή του στη φυσιολατρία: «Το ότι ζω στην εξοχή με κρατάει σε ισορροπία. Πολλές φορές ψάχνουμε στην καθημερινότητα μας τους λόγους που χάσαμε την ισορροπία μας. Ας ξεκινήσουμε από τα απλά και τα πρακτικά; Τι σου λείπει; Η ηρεμία και η χαλάρωση. Θα τη βρεις πιο εύκολα στο κοντινό παρκάκι της γειτονιάς σου. Πήγαινε εκεί, πάρε μία ανάσα, κλείσε το κινητό σου. Δε χρειάζεται να τραβηχτείς στα βουνά και στα λαγκάδια. Πρέπει μόνο να βάλουμε ένα όριο στην ώρα που αφιερώνουμε μπροστά από μία οθόνη».

Σε σχέση με το αν ξεκίνησε πρώτος εκείνος την εναλλακτική ζωή ή η σύζυγός του, Άννα Ντιμιτρίεβιτς, απάντησε: «Ο ένας επηρεάζει τον άλλον. Το κρέας πρώτα εγώ το έκοψα εδώ και 14 χρόνια και μετά η Άννα. Αν τρως με ηρεμία και με ανθρώπους που σε αγαπάνε, χορταίνεις και με τα λίγα

Όσον αφορά στις προτάσεις που είχε κατά καιρούς να συμμετέχει σε ριάλιτι, αλλά και τη σχέση του με το χρήμα, δήλωσε: «Μου έχουν προτείνει να πάω και στη “Φάρμα” και στο Survivor. Αν γίνει ένα παιχνίδι που είναι πραγματικά μέσα στη φύση και θα δείχνει τα οφέλη αυτής, θα το κάνω. Και για τα χρήματα. Δεν είπα ότι δεν θέλω τα λεφτά. Τα λεφτά δεν τα κυνηγάω. Παλιά τα κυνηγούσα. Τα είχα πάρα πολλά και τα έχασα όλα σε δυο μήνες. Τα έχασα γιατί τα σπαταλούσα. Έπαιρνα αυτοκίνητα, ακριβά ρούχα, έκανα ακριβά ταξίδια. Νόμιζα ότι εκεί θα βρω την ευτυχία, πήγαινα εκεί που έλεγαν τα lifestyle περιοδικά αλλά εκεί βρήκα μοναξιά» είπε χαρακτηριστικά δεχόμενος ένα φιλί από τη σύζυγό του για το βιβλίο του.