Έλενα Κρεμλίδου: Το «ατύχημα» στον αέρα του «Σου κου family» – «Κερνάω σήμερα…»

Έλενα Κρεμλίδου: Το «ατύχημα» στον αέρα του «Σου κου family» – «Κερνάω σήμερα…»

  Δείτε το video εδώ  —->>     https://streamable.com/8a1dte

 

 

Καλεσμένη στην εκπομπή του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη ήταν καλεσμένη η πρώην Survivor, Έλενα Κρεμλίδου, η οποία μίλησε για τη ζωή στον Άγιο Δομίνικο, το έντονο περιστατικό με τη Σοφία, ενώ κάποια στιγμή, το φόρεμά της της έπαιξε… άσχημο παιχνίδι, με την αμηχανία να είναι διάχυτη στο πλατό. «Έβλεπα κάμερα και πήγαινα σαν τον κάβουρα, κρυβόμουν», δήλωσε στο «Σου κου family», όταν η Αντελίνα τη συνεχάρη για το κορμί και την πίσω… όψη της.

«Αυτό που έγινε εκεί έπρεπε να το ζήσω, έγινε για κάποιον λόγο, πήρα τεράστια μαθήματα που είναι ζωής, θα τα κουβαλάω πάντα. Παρατήρησα μέσα στο παιχνίδι ότι παρεξηγούμαι πολύ πιο εύκολα, ότι λέω πράγματα ενώ πραγματικά έχω άλλα πράγματα στο μυαλό μου. Όσον αφορά στον καβγά με τη Σοφία, επειδή για εμένα ήταν η πιο έντονη σκηνή, είχαμε και οι δύο δίκιο και οι δύο άδικο, ευτυχώς πλέον τα έχουμε λύσει εκτός του παιχνιδιού. Η Σοφία μου μίλησε, εγώ νόμιζα ότι δεν θα μου μιλήσει. Εκείνο το βράδυ δεν έκλεισα μάτι, σκεφτόμουν ότι θα παίξει και θα φανώ εγώ η τρελή, ζορίστηκα πάρα πολύ, ένιωθα πολύ χάλια».

Η Έλενα Κρεμλίδου έχει δει τα επεισόδια του Survivor και τόνισε ότι δεν την έδειξαν διαφορετική από αυτό που είναι. «Τις αποχωρήσεις Τζέιμς και Νίκου δεν τις περίμενα. Περίμενα ότι θα μείνουν μέχρι τέλους. Ήμουν σίγουρη ότι ο Τριαντάφυλλος θα φτάσει μέχρι εδώ, αλλά έπρεπε κάποια στιγμή να αποχωρήσει. Ήταν άδικο για τα υπόλοιπα παιδιά που ταλαιπωρούνται και πεινάνε κι εκείνος δεν έπαιζε».