Νίκος Μπάρτζης: Πήγε στο με ηχητικό για όσα έλεγαν για αυτόν κάνοντας έξαλλο το πάνελ της Μαλέσκου!(video)

Νίκος Μπάρτζης: Πήγε στο με ηχητικό για όσα έλεγαν για αυτόν κάνοντας έξαλλο το πάνελ της Μαλέσκου!(video)

Ο Νίκος Μπάρτζης πήγε στο “Love It” και στην Ιωάννα Μαλέσκου, σήμερα, Τετάρτη, απόλυτα προετοιμασμένος, μετά τον Τζέιμς Καφετζή, έχοντας ηχητικό.

 

 

 

Ο Νίκος Μπάρτζης πήγε με αποδείξεις στην Ιωάννα Μαλέσκου για τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της γι’ αυτόν

Ο πρώην παίκτης του Survivor, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν παρακολουθεί πλέον το ριάλιτι επιβίωσης, άφησε αιχμές για τον συνεργάτη της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, Βασίλη Λαμπρόπουλο, που είχε αφήσει αιχμές για το αν ήταν πραγματικός ο τραυματισμός του.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος το αμφισβήτησε, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Νίκος Μπάρτζης είχε πάει προετοιμασμένος με video, στο οποίο ακούστηκαν όλα όσα είχαν ειπωθεί για αυτόν.

Η απάντηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου στον Νίκο Μπάρτζη

Όπως ήταν φυσικό, προκλήθηκε ένταση στην εκπομπή, με τον Βασίλη Λαμπρόπουλος να υπογραμμίζει «μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του φετινού ριάλιτι.

Ήρθες οργανωμένος εδώ. Μου κάνει περίεργο ότι παραχωρήσατε κάθε δευτερόλεπτο του λόγου και των πράξεών σας σε μία εταιρεία παραγωγής με σκοπό την προβολή και το έπαθλο των 100.000€ και σας φαίνεται περίεργο που σχολιάζουμε αυτό που φαίνεται».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Ιωάννα Μαλέσκου και άδειασε τον συνεργάτη της, επισημαίνοντας ότι «δεν είχαμε κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά βλέποντας κάτι που την άλλη μέρα έχει αλλάξει σχολιάζαμε. Δεν επιθυμούμε να έχουμε πρόβλημα μαζί σου, ούτε εμπάθειες έχουμε».