Πυξ Λαξ και MΕΛISSES μαζί στο studio!

Πυξ Λαξ και MΕΛISSES μαζί στο studio!

Με αυτή τη φράση του Χρήστου Μάστορα σφραγίζεται η σχέση των δύο συγκροτημάτων. Οι Πυξ Λαξ και οι ΜEΛΙSSES βρέθηκαν στο studio για την ηχογράφηση του τραγουδιού «Να Mε Θυμηθείς», το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο album των Πυξ Λαξ με τίτλο «Μέσα Aπό Tις Φωνές Των Φίλων». Το τραγούδι ερμηνεύουν ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, ενώ την ενορχήστρωση έχουν κάνει οι ΜΕΛΙSSES, οι οποίοι παίζουν και ως μουσικοί.

Ο Μπάμπης Στόκας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μαυρογένης και ο Θάνος Λαΐτσας ένωσαν τις δυνάμεις τους δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό σ’ ένα τραγούδι που έχει ήδη ξεχωρίσει στο ραδιόφωνο, ενώ τα views στο ΥouΤube αποτυπώνουν την αγάπη του κόσμου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι ΜΕΛΙSSES διασκευάζουν ένα τραγούδι των Πυξ Λαξ. Πριν 3 χρόνια με τη διασκευή του «Γιατί», η οποία κυκλοφόρησε από την Panik Records, έκαναν τη διαφορά, ενώ το τραγούδι παρέμεινε για 17 εβδομάδες στο nο1 του ραδιοφωνικού airplay και τα videos στο Youtube έχουν ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια views.

Επίσης, στο album «ΜΕΛΙSSES DUETS» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records, με 24 τραγούδια από κάθε φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου σε συμπράξεις με 11 καλλιτέχνες, περιλαμβάνεται το ντουέτο τους με τον Μπάμπη Στόκα στην επιτυχία «Το Κύμα», που είχε παρουσιαστεί στη σκηνή των βραβείων Mad VMA αποσπώντας θετικά σχόλια.