Σοφία Παυλίδου: Φόρεσε το μαγιό της και εντυπωσίασε τους θαυμαστές της!(ΦΩΤΟ)

Σοφία Παυλίδου: Φόρεσε το μαγιό της και εντυπωσίασε τους θαυμαστές της!(ΦΩΤΟ)

Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες έκανα πολλούς να βάλουν το μαγιό τους και να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο στη θάλασσα.

 

 

 

Η Σοφία Παυλίδου έβαλε το μαύρο μπικίνι της, ένα μωβ κιμονό και πόζαρε με φόντο τη θάλασσα.

Η γνωστή ηθοποιός ανήρτησε τη φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε “Ας ξεκινήσει το καλοκαίρι”.

Όπως ήταν φυσικό τα θετικά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους “έπεσαν βροχή”. Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Παυλίδου συμμετείχε στο αγροτικό ριάλιτι Φάρμα και αποχώρησε οικειοθελώς. “Ήταν μια πολύ ωραία φάση για εμένα που δεν είχε σχέση να είμαι η Σοφία με μια κάμερα. Ο λόγος που έφυγα ήταν ένας πανικός που έπαθα, αισθάνθηκα ότι στα αγωνίσματα δεν θα ανταπεξέλθω και μετά από τις αρρυθμίες που έπαθα μετά από ένα αγώνισμα, δεν είχε κανένα νόημα να κάτσω άλλο στο παιχνίδι. Δεν θα ήταν διασκεδαστικό για μένα. Πέρασα πάρα πολύ ωραία όσο έκατσα μέσα. Έχουμε και τα γέλια μας και τα τραγούδια μας. Τα παιδιά μου όταν επέστρεψα σπίτι μου είπαν "α ήρθες; δεν υπήρχε λόγος να καθίσεις". Τα ριάλιτι είναι ένα κοινωνικό πείραμα, μπαίνεις στις συνθήκες να δεις αν θα αντέξεις την πείνα, τον εγκλεισμό και τι χαρακτήρα θα σου βγάλει. Δεν βγαίνει ο πραγματικός σου εαυτός εκεί μέσα", είχε δηλώσει η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή "The 2Night Show".