Γιώργος Καράβας: Το σχόλιο για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM!

Γιώργος Καράβας: Το σχόλιο για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM!

«Το έμαθα λίγο πριν βγει το δελτίο Τύπου του καναλιού»

 

 

Η Βίκυ Καγιά δε θα βρίσκεται στον 4ο κύκλο του GNTM! Το βράδυ της Πέμπτης (15/04) το Star μέσω μιας ανακοίνωσης που εξέδωσε ανέφερε πως τη νέα σεζόν δε θα τη δούμε στη θέση της κριτικής επιτροπής του τηλεοπτικού διαγωνισμού ομορφιάς.

Αντιθέτως, θα αναλάβει την παρουσίαση του «Dancing With The Stars» που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Star. O Γιώργος Καράβας που είχε τον ρόλο του coach στο GNTM 3, σχολίασε την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά τονίζοντας πως θα του λείψει.

«Θα είμαι στο GNTM με μεγάλη χαρά. Ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα. Η Βίκυ είναι ένας άνθρωπος που έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα και οντότητα. Είναι άξια σεβασμού. Εγώ τη λατρεύω. Είναι μια επιλογή που δεν ξέρω πώς και γιατί έγινε. Τα κριτήρια, τα ξέρουν οι άνθρωποι που πρέπει. Πορευόμαστε δυνατά στο μέλλον του GNTM, το οποίο είναι λαμπρό. Σαφέστατα θα μου λείψει. Δεν το γνώριζα. Και εγώ το έμαθα λίγο πριν βγει το δελτίο Τύπου του καναλιού. Φαντάζομαι θα βγει μια ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου και θα τα μάθετε όλα, όπως και όταν πρέπει», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

Σε ό, τι αφορά για το τι πρόκειται να δούμε στο GNTM 4 ανέφερε: «Αυτό που μπορώ να σας πως με βεβαιότητα είναι ότι στο επόμενο GNTM έρχονται πολύ ωραία και καινούργια πράγματα. Πράγματα που και εμένα με εξέπληξαν όταν τα είδα. Επίσημες ανακοινώσεις θα βγουν από το κανάλι όταν πρέπει. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχουμε και άλλη βόμβα μετά τη Βίκυ Καγιά».