Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής αγόρασαν σπίτι στη Βάρκιζα!

 

 

To επόμενο βήμα στη σχέση τους θα κάνουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife και της Κορίνας Μαντάγαρη.

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής πριν από λίγες ημέρες αγόρασαν από κοινού ένα σπίτι στη Βάρκιζα. Την περασμένη Τρίτη ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την απόκτηση μιας κατοικίας, στις οποίες παρούσα ήταν η εκπρόσωπος του ζευγαριού, αφού ο Αλμπέρτο Μποτία δε μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα, λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την ομάδα Αλ Ουάχντα της Σαουδικής Αραβίας.

Πρόκειται για μια πολυτελή κατασκευή με μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία διαθέτει αρκετούς χώρους για να καλύψει τις ανάγκες του ζευγαριού.

Εκτός από τα υπνοδωμάτια, υπάρχει χώρος για τη δημιουργία γκαρνταρόμπας που θα φιλοξενεί τη συλλογή ρούχων και υποδημάτων της τραγουδίστριας, αλλά και δωμάτιο όπου θα μπορεί να μελετά τα τραγούδια και να κάνει πρόβα στα χορευτικά της, ενώ έχει γίνει ειδική μελέτη του χώρου που θα χρησιμοποιηθεί ως γυμναστήριο από τον αμυντικό ποδοσφαιριστή.

Το ζευγάρι μετά την επανασύνδεσή τους το περασμένο φθινόπωρο και παρά τα εμπόδια που έχει δημιουργήσει στη σχέση τους η πανδημία, φαίνεται πώς έχει περάσει τα δύσκολα και είναι πιο αγαπημένο και ευτυχισμένο από ποτέ.

Η τραγουδίστρια και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ήταν μαζί τρία χρόνια όταν τον Ιανουάριο του 2020 αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους αλλά μετά από εννέα μήνες τα ξαναβρήκαν.

Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» είχε διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν να παντρεύεται, ωστόσο, είχε παραδεχτεί ότι θα ήθελε να γίνει μητέρα.