Κλοέ Καρντάσιαν: Η «απαγορευμένη» και χωρίς ρετούς φωτογραφία με μπικίνι!

Κλοέ Καρντάσιαν: Η «απαγορευμένη» και χωρίς ρετούς φωτογραφία με μπικίνι!

Είναι ευρέως γνωστό ότι κανείς διάσημος, πλούσιος και δημόσιο πρόσωπο δε χειρίζεται μόνος του τα προσωπικά του social media.

 

 

 

Ιδίως όταν κάνουμε λόγο για λογαριασμούς όπως αυτόν της Κλοέ Καρντάσιαν με 136 εκατομμύρια followers, αντιλαμβανόμαστε ότι πίσω από την «εικόνα» της στο Instagram κρύβεται μία τεράστια ομάδα, που εργάζεται σκληρά για να βγαίνει εκείνη σε κάθε στιγμή της ζωής της σούπερ εντυπωσιακή και σέξι.

Η διάσημη τηλεπερσόνα, λατρεύει να επιδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της και ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες της με μαγιό. Μέσα στο περασμένο σαββατοκύριακο, όμως, συνέβη κάτι που καλό ήταν να μη συνέβαινε γιατί… ποιος είδε την Κλοέ και δεn τη φοβήθηκε!

Τι ήταν αυτό; Ανέβηκε στον λογαριασμό της μία φωτογραφία της με μπικίνι, χωρίς να έχει δοθεί έγκριση από την ίδια! Για τω Θεώ! Στο εν λόγω στιγμιότυπο δεν είχε γίνει καμία επεξεργασία και η Καρντάσιαν «βγήκε στη φόρα» όπως πραγματικά είναι.

«Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακής απόδρασης, χωρίς να έχει υποστεί κάποια επεξεργασία. Κάποιος από τους συνεργάτες της την ανέβασε χωρίς άδεια. Η Κλοέ δείχνει όπως πάντα υπέροχη, αλλά είναι δική της επιλογή ποια φωτογραφία θα ανέβει και ποια όχι», είπαν οι εκπρόσωποί της.

Φυσικά οι χρήστες του διαδικτύου «τσίμπησαν» τη φωτογραφία, η οποία έκανε τον γύρο του κόσμου:

Αυτή είναι η επίμαχη, απαγορευμένη φωτογραφία της Κλοέ Καρντάσιαν χωρίς ρετούς: