Σωτήρης Κοντιζάς: Υπήρξε Εύζωνας – Το αστείο σκηνικό με Ασιάτες τουρίστες!(φωτο)

Σωτήρης Κοντιζάς: Υπήρξε Εύζωνας – Το αστείο σκηνικό με Ασιάτες τουρίστες!(φωτο)

Η ανάρτηση του κριτή του MasterChef στο Instagram!

 

 

Διακόσια χρόνια από την Επανάσταση της 25ης Μαρτίου του 1821 συμπληρώθηκαν χθες και ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη και να μοιραστεί ένα αστείο περιστατικό με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο κριτής του MasterChef θυμήθηκε την περίοδο που υπήρξε Εύζωνας. Δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του από τη σκοπιά μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα και αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό που του είχε τύχει, όταν Ασιάτες τουρίστες στην Αθήνα θέλησαν να τραβήξουν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί με τους Εύζωνες.

«Κάμποσα χρόνια πριν, όταν κατέφθαναν ορδές τουριστών από τη μακρινή Ασία με σκοπό να επισκεφθούν τον Παρθενώνα και να τραβήξουν μια αναμνηστική φωτογραφία στο Σύνταγμα, για να θυμούνται… Κι έπεφταν πάνω σε αυτήν την κλασσική αρχαιοελληνική ομορφιά», έγραψε με χιούμορ αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς, ποστάροντας μία φωτογραφία του ως Εύζωνα.

«Κάτι μουρμουρούσαν, βλέμματα όλο απορία και απογοήτευση, έψαχναν κυτίο παραπόνων και τελικά πήγαιναν στο ζευγάρι μου, τον Αντώνη που ήταν Ζαππείου και έπαιρναν αυτό που ήθελαν εξ αρχής», πρόσθεσε ο ίδιος.