Βίκυ Κάβουρα: Η φωτογράφιση στο μπάνιο της!

Βίκυ Κάβουρα: Η φωτογράφιση στο μπάνιο της!

Είναι μία από τις πιο αισθnσιακές γυναίκες, που η ομορφιά τους είναι τόσο αφοπλιστική, που σου κόβει την ανάσα.

Η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα δημοσίευσε την πιο αισθησιακή της φωτογραφία! Η ηθοποιός διαθέτει την απόλυτη φυσική ομορφιά, που φαίνεται, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Ακόμα κι όταν είναι φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή φίλτρων, συνεχίζει να είναι ακόμα μία κούκλα. Είναι μία από τις πιο αισθnσιακές γυναίκες, που η ομορφιά τους είναι τόσο αφοπλιστική, που σου κόβει την ανάσα!

Και πέρα από τις πόζες της, έχει εντυπωσιάσει στο παρελθόν και με τις χορευτικές της ικανότητες αφού το 2018 έλαβε μέρος στον έκτο κύκλο του ελληνικού χορευτικού σόου του ANT1 «Dancing with the Stars» όπου κατέκτησε την 13η θέση. Την ίδια περίοδο έπαιξε μαζί με τον Πέτρο Λαγούτη και τον Δημήτρη Λιακόπουλο σε ένα μια ιστορία της αστυνομικής σειράς του ΑΝΤ1, «Έγκλημα και Πάθος» σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Αρβανίτη. Το 2019, έκανε μια guest εμφάνιση στην κωμική σειρά του OPEN, «Για Πάντα Παιδιά» και συμμετείχε ως συμπαρουσιάστρια του Νίκου Κοκλώνη στο εβδομαδιαίο ψυχαγωγικό σόου «It’s Show Time» στο ίδιο κανάλι. Από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούλιο του 2020 συμπαρουσίασε και πάλι μαζί με τον γνωστό Έλληνα παραγωγό το μουσικό σόου «Just the 2 Of Us» στο OPEN.