Kim Kardashian – Kanye West: Πώς θα μοιραστεί η εξωφρενική περιουσία τους;

Kim Kardashian – Kanye West: Πώς θα μοιραστεί η εξωφρενική περιουσία τους;

INV 1F37DB0F Kim Kardashian West and Kanye West arrive at the MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on Sunday, Aug. 28, 2016, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε το διαζύγιο της Kim Kardashian από τον Kanye West.

Το παγκοσμίου φήμης ανδρόγυνο με τα 4 παιδιά ίσως ήταν από τα πλουσιότερα ζεύγη στον πλανήτη, αφού η συνολική τους περιουσία ανέρχεται στα 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πώς, όμως, θα χωριστούν τα πλούτη του ράπερ και της διασημότερης influencer στον κόσμο; Όλα δείχνουν πως η μοιρασιά θα είναι πιο εύκολη υπόθεση από όσο νομίζουμε, αφού λογικά το ζευγάρι θα έχει υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Επίσης, οι επιχειρήσεις που έχουν χτίσει είναι ανεξάρτητες και αποφέρουν εισόδημα μόνο στον κάτοχό τους. Ωστόσο, η κατάσταση περιπλέκεται όσον αφορά τα ακίνητα τους και ειδικά την έπαυλή τους στο Calabasas της Καλιφόρνια. Στην πολυτελέστατη αυτή βίλα, είναι χαρακτηριστικό πως μόνο οι νιπτήρες κοστίζουν 30.000 δολάρια. Πολλά είναι, επίσης, τα πανάκριβα έργα τέχνης που έχουν στην κατοχή τους και θα κληθούν να μοιράσουν λόγω του διαζυγίου.

Πάντως, όσον αφορά την ατομική τους περιουσία φαίνεται πως πλουσιότερος είναι ο Kanye West, αφού τα έσοδά του ανέρχονται στο 1,26 δις δολάρια, τα οποία προκύπτουν κυρίως από την εταιρεία ένδυσης που έχει ιδρύσει. Αντίθετα, η Kim Kardashian έχει μια ατομική περιουσία που ξεπερνά τα 750 εκατομμύρια δολάρια, με το μεγαλύτερο μέρος να προέρχεται από την εταιρεία καλλυντικών της.