Παραμένει στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης – Τα νεότερα για την υγεία του!

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης – Τα νεότερα για την υγεία του!

Μεταφέρθηκε με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου ο ηθοποιός!

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης το απόγευμα της Τετάρτης, μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο που είχε.

Η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, ήταν εκείνη που μετέφερε τον ηθοποιό στο ιδιωτικό θεραπευτήριο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφάνισε συμπώματα εγκεφαλικού επεισοδίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο ηθοποιός, για να μεταφέρει τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του. «Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο και να μείνει το βράδυ εκεί. Σήμερα το πρωί αναμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Θα κρίνουν αν θα πάρει σήμερα εξιτήριο ή αν θα μείνει άλλη μια μέρα μέσα στο νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.