Ποια Γουίτνεϊ Χιούστον; Η Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της!

Ποια Γουίτνεϊ Χιούστον; Η Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της!

Ως άλλη Γουίτνεϊ Χιούστον στην ταινία «Ο Σωματοφύλακας», η Πάμελα Άντερσον δεν παντρεύτηκε τον Κέβιν Κόστνερ, αλλά τον σωματοφύλακά της, τον οποίο ερωτεύτηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Η πρωταγωνίστρια του «Baywatch» που την έκανε διάσημη στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, παντρεύτηκε με τον Νταν Χέιχερστ, πρώην οικοδόμο, σε μια μικρή τελετή στο Βανκούβερ του Καναδά την παραμονή των Χριστουγέννων.

Μιλώντας στη DailyMailTV η Πάμελα Αντερσον είπε: «Είμαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είμαι - στην αγκαλιά ενός άνδρα που πραγματικά με αγαπά». Όσον αφορά στο ταξίδι του μέλιτος, η Άντερσον απάντησε ότι «κάθε μέρα είναι μήνας του μέλιτος».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε χωρίς την οικογένεια και τους φίλους του, ωστόσο όπως είπε η εκρηκτική ηθοποιός, έχουν την ευλογία τους.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι η Πάμελα παντρεύτηκε για 12 ημέρες τον παραγωγό, Τζον Πέτερς, ενώ έχει τρεις ακόμα γάμους στο ενεργητικό. Με τον Αμερικανό παίκτη του πόκερ Ρικ Σάλομον έναν γάμο που κράτησε μόλις έναν χρόνο με τον μουσικό Kid Rock και ένα τριετή γάμο με τον μουσικό ελληνικής καταγωγής Τόμι Λι, με τον οποίο και απέκτησε τους δυο γιους της, τον 23χρονο Ντίλαν και τον 24χρονο Μπράντον.